Betonvloer en fundering Leiden

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

Beton storten en funderingen maken in Leiden

Zoekt u een specialist op het gebied van beton storten in Leiden? Voor een vakkundig en ervaren betonbedrijf in Leiden, neemt u contact op met HB Betonwerken. Wij zijn al dik 10 jaar actief in de betonwereld met beton storten, het vlinderen van beton en funderingen maken. Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren en onze opdrachtgevers in heel Nederland. Zo helpen we u in Leiden met veel plezier aan een strakke topkwaliteit betonvloer in uw garage, bedrijfspand of woning. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of onmiddellijk een afspraak in te plannen.

Betonvloer storten in uw bedrijfspand, woning of garage

Wij verzorgen veel betonwerkzaamheden in Leiden. Ook bij particulieren thuis storten wij praktische betonvloeren. Particulieren in Leiden kiezen in hun huis vaak graag voor een vrijwel onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een houten of stenen vloer of plavuizen. Een vloer van beton laten storten in de woonkamer is onderdeel van één van de laatste trends op interieurgebied met de moderne industriële stijl. Wilt u meer weten over een betonvloer storten in uw huis in Leiden? Of wilt u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf laten aanleggen? Laat het ons weten en wij maken de perfecte betonproducten voor u. HB Betonwerken staat voor het vakbekwaam storten van al uw betonnen vloeren in Leiden voor u klaar!

Betonvloer vlinderen en van kleur voorzien in Leiden

Na het storten van een betonvloer, kunnen we de vloer zeer fraai afwerken door de betonvloer te vlinderen in Leiden. Dan schuren we de net opgestijfde bovenlaag van het beton op en strooien er slijtvast materiaal over. Dat slijtvaste materiaal draaien we in de vloer met een speciale vlindermachine. Wilt u uw vloer een mooie kleur geven? Ook dat kan! Wist u bijvoorbeeld dat ook veel bedrijven voor gekleurde betonvloerdelen kiezen in hun opslagloodsen en distributiecentra om segmenten aan te duiden? Dat is meestal zeer handig in de bedrijfsvoering! Neem contact met ons op. Zo weet u precies wat u mag verwachten als u door HB Betonwerken een betonnen vloer laat storten in Leiden en wat daarvan de kosten per m² zijn.

Beton fundering storten in Leiden

Met een betonfundering in Leiden zorgt u ervoor dat het gewicht van een gebouw en de bijbehorende krachten worden overgedragen op een draagkrachtige ondergrond. Voor een bouwwerk is het noodzakelijk dat het stevig op de bodem staat. De fundering maakt een bouwwerk sterk, duurzaam en veilig. Ze liggen aan de basis bij onder andere de bouw van woningen, aanbouwen en garages. Verschillende funderingen zijn daarbij mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Leiden de funderingsbekisting, de bewapening en het beton storten zelf. Welke betonfundering is bij uw project vereist? Strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Meer informatie nodig over de betonfunderingen van HB Betonwerken? Wij geven u graag een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten

Zowel binnen als buiten beton storten is mogelijk in Leiden. Beton buiten storten is bijvoorbeeld bij het maken van een betonfundering voor een woning, kantoor, schuur, garage of ander bouwwerk. Maar ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of oprit in de buitenlucht. Beton storten binnen is over het algemeen het storten van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het vakkundig storten van een gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer. Bel of mail ons voor meer informatie en advies over binnen en/of buiten beton storten in Leiden en de bijbehorende kosten per m².

Vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat

Voor een absoluut onderhoudsarme betonvloer voor uw bedrijf, adviseren we u te kiezen voor het plaatsen van een vloeistofdichte betonvloer in Leiden. Dat is een vloer die zeker weten geen vocht en/of vloeistoffen doorlaat en dus van binnen droog blijft. Wilt u vocht in de vloer koste wat kost voorkomen, omdat u actief bent in een branche met bijvoorbeeld veel (chemische) vloeistoffen? Dan is het devies om een vloeistofdichte betonvloer te laten storten in uw bedrijf in Leiden. Deze ondoordringbare bedrijfsvloer gaat gepaard met een officiëel PBV-certificaat. Een certificaat dat voor veel bedrijfstakken verplicht is in de branche waarin zij actief zijn! Voor veel bedrijven is overigens een waterafstotende betonnen vloer meer dan voldoende. Een waterafstotende betonvloer kan vocht zeer lang tegenhouden. Maar na verloop van tijd kan die bij een overvloed aan vocht wel een en ander doorlaten. Dit kan dat betonrot tot gevolg hebben.

Beton van topkwaliteit

Beton storten in Leiden moet uiteraard in één keer goed uitgevoerd worden. HB Betonwerken is de betonspecialist die dat garandeert. Door HB Betonwerken uw betonnen vloer te laten storten of betonfundering te laten maken, kiest u verstandig. Wij zorgen gegarandeerd voor een eindproduct gemaakt van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het beton storten. En dat doen wij allemaal voor zeer scherpe prijzen!

Betonvloer Elst
Fundering aanleggen

Voordelen van beton van HB Betonwerken?

HB Betonwerken inschakelen voor een betonvloer storten in Leiden, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, betekent dat u kunt rekenen op het volgende:

  • Wij hanteren korte lijnen
  • Wij werken snel en secuur
  • Wij bieden een goede en persoonlijke service
  • Wij leveren topkwaliteit beton
  • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Offerte aanvragen voor een fundering maken en beton storten in Leiden

Laat ook een fundering maken en beton storten in Leiden door HB Betonwerken! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen