Interieurstijlen die passen bij een betonvloer

Betonvloer aanleggen

De veelzijdigheid van een betonvloer

Met een betonvloer in uw woning kunt u werkelijke alle kanten op. Deze stijlvolle vloer is niet alleen tijdloos en naadloos, maar ook nog erg betaalbaar. In dit blog vertelt HB betonwerken u over de verschillende interieurstijlen waar een betonvloer perfect bij aansluit.

Bohemian

Het bohemian interieur laat zich kenmerken door veel verschillende kleuren en prints. Materialen, prints en kleuren worden naar hartenlust met elkaar gecombineerd en vormen samen een speels geheel. Hierbij kunt u ook denken aan wereldse accessoires zoals Marokkaanse lampen, Perzische tapijten en maskers uit Afrika. Het interieur ziet er dus uit alsof het is samengesteld met elementen van over de hele wereld. Bij een vrij druk interieur vormt de rustige stijl van een betonvloer een mooie afwisseling.

Design

Houdt u van kunst? Dan past een design interieur misschien wel bij uw smaak. Dit zijn strakke en stijlvolle interieurs zonder teveel poespas. Een betonvloer in een woning met een design interieur krijgt vanzelf een luxe uitstraling. Zeker wanneer u de klassieke grijze betonvloer combineert met meubels en accessoires in lichte kleuren. Dat vormt een prachtig contrast.

Industrieel

Dit is misschien een inkoppertje, maar ook in een woning met een industrieel interieur sluit een betonvloer mooi aan. Een industrieel interieur komt het mooist tot zijn recht in een ‘rauwe’ ruimte met verschillende elementen die nog zichtbaar zijn. Denk hierbij aan een bakstenen muur of metalen trappen. Ook de meubelstukken in een industrieel interieur hebben deze stoere uitstraling, omdat ze gemaakt zijn van ruwe materialen. De meubels en de ruimte hebben weinig fijne details en hebben een vintage uitstraling.

Betonvloer in uw woning? Kies voor HB Betonwerken!

Bent u na het lezen van dit blog enthousiast geworden en wilt u ook graag een betonvloer in uw woning? HB Betonwerken regelt dit graag voor u! Neem voor al uw vragen over onze diensten en producten gerust contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl. Zo geniet u dankzij HB Betonwerken binnen de kortste keren van een mooie nieuwe betonvloer in uw woning!

Bellen WhatsApp Offerte Mailen