Industriële look met een betonvloer in de slaapkamer

Betonvloer binnen

Beton laten storten door HB Betonwerken

Betonvloeren zijn al lang niet meer enkel geschikt voor garages en bedrijfshallen. Tegenwoordig zijn ze een stijlvolle design keuze die past binnen de mooiste inrichtingen. En dat in elke ruimte in uw woning! Kies er bijvoorbeeld voor om een betonvloer in uw slaapkamer te laten storten, en geef uw slaapkamer een industriële make-over. Natuurlijk gaat HB Betonwerken graag bij u aan de slag. Bovendien geven we in dit blog tips hoe u uw industriële slaapkamer kunt stylen.

Betonvloer geschikt voor elke ruimte

Een betonvloer kunt u door HB Betonwerken in elke ruimte in uw woning laten storten. Zo ook in uw slaapkamer. Met een betonvloer profiteert u van flink wat voordelen, waaronder:

  • De vloer is volledig naadloos, wat betekent dat hij eenvoudig te reinigen is. Vuil, stof en bacteriën zijn eenvoudig te verwijderen.
  • Door kleurpigment toe te voegen, kunnen we de vloer qua uiterlijk volledig naar uw wensen aanpassen.
  • Ze passen bij elke interieurstijl. Zoals gezegd zijn ze ideaal voor een industriële inrichting, maar een betonvloer past ook perfect bij een modern of landelijk interieur.
  • De vloer is tijdloos, en hij kan gecombineerd worden met allerlei kleuren en patronen.
  • U kunt groeven in het beton laten slepen om hem er als een tegelvloer uit te laten zien. Het lijnenspel kunt u volledig zelf bepalen.

Slaapkamer een industriële make-over geven

U wilt uw slaapkamer een industriële make-over geven. Dat doet u natuurlijk door te beginnen met de vloer, en een betonvloer in de slaapkamer te laten storten door HB Betonwerken. En dan? Een (nep) bakstenen muur past perfect bij de industriële inrichting. Als u al een bakstenen muur heeft, heeft u geluk, maar ook met een extra stuclaag of behang kunt u de illusie van bakstenen creëren. Kies voor accessoires van metaal, en maak gebruik van de kleuren bruin, donkergroen en donkerblauw. Om ervoor te zorgen dat uw slaapkamer geen kille uitstraling krijgt, kunt u voor een tapijt en beddengoed in een vrolijke print kiezen. Dit maakt de look wat zachter. Ook raden we aan om een paar mooie planten neer te zetten, om het geheel af te maken.

Laat het over aan de professionals

Klinkt zo’n industriële slaapkamer als echt wat voor u? Laat HB Betonwerken de betonvloer verzorgen! Maak een afspraak voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl. Wij helpen u graag met een betonvloer voor uw slaapkamer.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen