Industriële betonvloer aanleggen en afwerken

Betonvloer bedrijfshal

De waarde van een industriële betonvloer

Een betonnen vloer kan veel gewicht dragen zonder snel te beschadigen. Daarom zijn betonvloeren uitermate geschikt als industrievloer. Industriële vloeren zijn bijvoorbeeld magazijnen, opslagruimtes, werkplaatsen, depots en andere bedrijfsruimten. Vaak worden hier zware voorwerpen in opgeslagen en rijden er zware transportmiddelen overheen. Een industriële betonvloer krijgt veel te verduren. Daarom is het van onschatbare waarde! Lees meer over de industriële betonvloeren van HB Betonwerken en de methodes waarmee we deze afwerken.

Duurzaam en draagkrachtig: dat is beton!

Niet voor niets neemt de populariteit van de betonvloer in het bedrijfsleven toe. Dit komt omdat deze vloeren zo’n unieke en stoere uitstraling hebben, terwijl ze tegelijkertijd zeer draagkrachtig, stabiel en duurzaam zijn. De industriële betonvloeren van HB Betonwerken gaan zeer lang mee en zijn niet kapot te krijgen. Beton is en blijft een ontzettend mooi middel om vloeren te leggen. Jaren na het plaatsen van hun bedrijfsvloer zijn onze klanten nog steeds tevreden over de veerkrachtige en energiezuinige vloer in hun bedrijfsruimten. Iets voor u? Neem contact met ons op of lees verder!

Afwerken industriële betonvloer

Ook moet de industriële betonvloer na het gieten afgewerkt worden. Dit wordt gedaan met behulp van een debber of een trilspaan. Na het afwerken van de betonvloer kunnen we beginnen met het vlinderen van de betonvloer. Dit houdt in dat we de betonvloer glad afwerken en slijtvast maken door middel van een vlindermachine. Dit doen we met een enkele of dubbele vlindermachine, afhankelijk van het oppervlak van de industriële betonvloer. Hierna wordt de vloer geëgaliseerd en afgedicht zodat deze naadloos aansluit op de wanden en ruimte eromheen.

De finishing touch

Voor een extra beschermlaag en finishing touch kan de betonvloer na afwerking ook geïmpregneerd of gecoat worden. Dit zorgt ervoor dat de vloer nog slijtvaster wordt. De gesloten toplaag die zo ontstaat, zorgt ervoor dat de industriële betonvloer nog langer meegaat. De vloer is dan gebruiksklaar en inzetbaar in diverse sectoren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een betonvloer voor uw bedrijfsruimte? Neem dan contact met ons op!

Ook een industriële betonvloer voor uw bedrijf?

Klinkt zo’n industriële betonvloer als echt wat voor uw bedrijf? Laat HB Betonwerken de betonvloer verzorgen! Maak een afspraak voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl. Wij helpen u graag met een betonvloer voor uw bedrijfshal.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen