Betonvloer en fundering Heesch

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Heesch

Heeft u een betonspecialist nodig voor het laten storten van een betonvloer in Heesch? Neem dan snel contact op met de vakmensen van HB Betonwerken. Wij zijn gespecialiseerd in betonvloeren storten, betonnen funderingen maken en beton vlinderen bij zowel bedrijven als particulieren. Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van beton storten in Heesch of wat de kosten van een betonvloer zijn? Lees hieronder verder of neem direct contact met ons op.

Betonvloer storten in garage, bedrijfshal of woonkamer

Betonvloeren storten is een zeer regelmatig terugkerende opdracht bij garages en bedrijfshallen. Maar dat doen we ook op meer bijzondere plekken, zoals bij de mensen thuis. Zij laten bijvoorbeeld een strakke betonvloer storten in hun woonkamer. Dat past zeer goed in de huidige industriële en moderne woontrend. Ook meer weten over de mogelijkheden van een betonvloer storten in uw woning in Heesch? Bel ons, en wij geven u graag persoonlijk advies. Zo weet u exact wat u van ons mag verwachten als u door HB Betonwerken een betonvloer laat storten in Heesch en wat de kosten per m2 zijn.

Beton vlinderen en betonvloer kleuren

Wilt u na het beton storten uw betonvloer gevlinderd hebben? Bij beton vlinderen schuren we eerst de opgestijfde betonlaag op. Dan strooien we er slijtvast materiaal op. Die strooilaag draaien we met een vlindermachine in het beton. U kunt er ook voor kiezen om een kleurpigment toe te laten voegen. Hierdoor krijgt de vloer een door u gekozen kleur. Een gekleurde betonvloer oogt zeer in een woonkamer of een hip kantoorpand. Ook is het in bedrijfshallen met kleurvlakken in de betonvloer heel handig om verschillende secties van elkaar te onderscheiden.

Beton fundering storten in Heesch

Ook voor het storten van een fundering in Heesch kunt u bij ons terecht. Een fundering storten is een klus waarbij zorgvuldigheid gewenst is. De betonnen fundering vormt namelijk de basis van een bouwwerk. Wij dragen zorg voor een funderingsbekisting, leveren en brengen de bewapening aan en storten het beton voor de fundering. We bieden meerdere opties wat betreft de betonfundering, zoals een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Bent u benieuwd naar de details van deze klus in Heesch, zoals de kosten van fundering per m2? Vraag ernaar bij onze specialisten.

Binnen en buiten beton storten

Wij storten zowel binnen als buiten beton in Heesch. Bij buiten beton storten maken we bijvoorbeeld een betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander bouwwerk. Buiten beton storten is ook het aanleggen van een egaal terras of oprit. Beton storten binnen is over het algemeen het storten van betonvloeren in bijvoorbeeld stallen, garages, magazijnen of bedrijfshallen, of het storten van vloeistofdichte betonvloeren. Meer weten over binnen of buiten beton storten in Heesch en de kosten daarvan? Neem dan gerust contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Voor een absoluut onderhoudsarme betonvloer in Heesch adviseren we u te kiezen voor een waterafstotende of een vloeistofdichte betonvloer. Een waterafstotende betonvloer houdt zeer lang vocht tegen. Maar op termijn kan die bij veel vocht wel een en ander doorlaten. Na verloop van tijd kan dat leiden tot betonrot. Wilt u dat koste wat kost voorkomen, omdat u bijvoorbeeld veel met (chemische) vloeistoffen werkt? Dan raden wij u aan te kiezen voor het laten storten van een waterdichte betonvloer bij u in Heesch. Die vloer is voorzien van een officieel PBV-certificaat, en dat is voor veel bedrijfstakken verplichte kost! Dat is namelijk een vloer die gegarandeerd geen vloeistoffen doorlaat. En daarom blijft die vloer van binnen altijd droog.

Topkwaliteit beton in Heesch

Met HB Betonwerken kiest u altijd voor beton van de hoogste kwaliteit en vakkundige verwerking van beton door onze vakmensen. Kies dus voor een echte specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering in Heesch. Als klant kunt u bij ons altijd rekenen op betonproducten en service van de allerbeste kwaliteit. Ook leveren wij u de betonpomp voor het storten van het beton. Wij leveren topkwaliteit beton tegen zeer scherpe prijzen!

HB Betonwerken: kennis, ervaring en uitstekende service

Schakel HB Betonwerken in voor een betonvloer storten in Heesch, beton vlinderen of het maken van een fundering. Wij staan voor:

 • korte communicatielijnen
 • snel en secuur werk
 • goede en persoonlijke service
 • de allerbeste betonkwaliteit
 • ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Fundering woning
Betonvloer bedrijfshal

Diensten van HB Betonwerken in Heesch

Onze specialisaties in betonwerkzaamheden in Heesch:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een voordelig totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Heesch

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen als u beton wilt laten storten in Heesch door HB Betonwerken? U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen