Betonvloer en fundering Haarlem

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

Beton laten storten in Haarlem

Zoekt u een specialist op het gebied van beton storten in Haarlem? Wanneer u beton wilt laten storten in Haarlem, neemt u contact op met HB Betonwerken. Wij zijn de betonexperts met jarenlange ervaring in beton storten, het vlinderen van beton en betonfunderingen maken. Dat doen we voor zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland. Wij helpen iedereen in Haarlem graag aan een vakkundig aangelegde topkwaliteit betonvloer voor uw garage, bedrijfshal of huis. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of meteen een afspraak te maken.

Betonvloer storten in uw bedrijfspand, woning of garage

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor alle soorten betonwerkzaamheden in Haarlem. Ook in woningen storten wij praktische betonvloeren in Haarlem. Mensen kiezen in hun woning vaak graag voor een nagenoeg onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een ‘gewone’ houten of stenen vloer of plavuizen. Een betonvloer in de woonkamer sluit aan bij één van de laatste trends op interieurgebied met de moderne industriële stijl. Wilt u meer informatie over een betonvloer storten in Haarlem in uw woning? Of wilt u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf laten aanleggen? Laat het ons weten en wij maken de door u gewenste betonproducten voor u. HB Betonwerken staat voor het vakbekwaam storten van al uw beton vloeren in Haarlem paraat!

Betonvloer vlinderen en van kleur voorzien in Haarlem

Na het storten van uw betonvloer, kunnen we de vloer zeer mooi afwerken door de betonvloer te vlinderen in Haarlem. In dat proces schuren we de net opgestijfde bovenlaag van het beton op en strooien we er slijtvast materiaal over. Dat materiaal draaien we in de vloer met een speciale vlindermachine. Wilt u een vloer in een mooie kleur? Ook dat is mogelijk! Overigens kiezen ook veel bedrijven voor gekleurde betonvloer delen om in een bedrijfshal segmenten aan te duiden Dat is meestal bijzonder handig in de bedrijfsvoering! Neem contact met ons op. Dan weet u exact wat u kunt verwachten als u door ons een betonnen vloer laat storten in Haarlem en wat de kosten per m² zijn.

Beton fundering storten in Haarlem

Een fundering in Haarlem zorgt ervoor dat het gewicht van een bouwwerk en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de ondergrond. Voor een bouwwerk is het noodzakelijk dat het stevig op de grond staat. Een fundering maakt een gebouw sterk, duurzaam en veilig. Ze liggen aan de basis bij onder andere de bouw van woningen, aanbouwen en garages. Verschillende toepassingen zijn daarbij mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Haarlem de funderingsbekisting, de bewapening en het beton storten. Welke betonfundering kunnen wij voor u maken? Strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Meer informatie nodig over betonfunderingen van HB Betonwerken? Neem contact met ons op voor een uitgebreid advies.

Binnen en buiten beton storten

Wij kunnen zowel binnen als buiten beton storten in Haarlem. Buiten beton storten is bijvoorbeeld bij het plaatsen van een betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander bouwproject. Maar ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of oprit in de buitenlucht. Beton storten binnen is over het algemeen het storten van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het – specialisme van het – storten van een gecertificeerde vloeistofdichte betonnen vloer. Neem contact met ons op voor meer informatie over binnen en/of buiten beton storten in Haarlem en de kosten daarvan.

Vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat

U kunt bij ons ook terecht voor het laten storten van een vloeistofdichte betonvloer in Haarlem. Daarmee heeft u een vloer die absoluut geen vloeistoffen doorlaat. Die houdt dus ook in de vloer (onder het vloeroppervlak) geen vocht vast. Werkt u in uw bedrijf bijvoorbeeld veel met (chemische) vloeistoffen? Dan adviseren wij u om een vloeistofdichte betonvloer te laten storten in uw bedrijf in Haarlem. Die vloeistofdichte vloer gaat gepaard met een officieel PBV-certificaat. Veel bedrijven moeten over dit certificaat beschikken in de branche waarin zij actief zijn! Voor het gros van de bedrijven is meestal een waterafstotende betonvloer toereikend. Een waterafstotende vloer van beton houdt vocht zeer lang tegen. Maar na verloop van tijd kan die bij veel vocht wel een en ander opnemen. Na verloop van tijd kan dat leiden tot betonrot.

Beton van topkwaliteit

Beton storten in Haarlem moet uiteraard in één keer goed uitgevoerd worden. Daar kunt u bij ons altijd op vertrouwen. Door HB Betonwerken uw betonnen vloer te laten storten of betonfundering te laten plaatsen, kiest u verstandig. Wij zorgen gegarandeerd voor een eindproduct gemaakt van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het beton storten. En dat allemaal voor uiterst scherpe tarieven!

Fundering woning
Betonvloer bedrijfshal

Waarom beton van HB Betonwerken?

HB Betonwerken inschakelen voor een betonvloer storten in Haarlem, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, betekent dat u kunt rekenen op het volgende:

  • Wij hanteren korte lijnen
  • We werken snel en secuur
  • Wij bieden een goede en persoonlijke service
  • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
  • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Contact met ons opnemen voor beton storten in Haarlem

Laat ook uw beton storten in Haarlem door HB Betonwerken! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen