Betonvloer en fundering Gendt

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Gendt

Heeft u een bouwproject waarvoor u beton wilt laten storten in Gendt? Of wilt u in uw woning of bedrijfspand een betonvloer storten? HB Betonwerken verzorgt al uw betonwerken. Wij zijn specialist op het gebied van betonnen vloeren storten, fundering laten maken en beton vlinderen! Wij verzorgen onze betonwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland. Wilt u weten wat de kosten per m2 beton storten in Gendt zijn? Of wilt u een afspraak met ons inplannen? Neem dan snel contact met ons op.

Hét betonbedrijf in Gendt voor betonvloeren storten

HB Betonwerken is hét betonbedrijf voor Gendt. In deze regio voorzien wij in een grote vraag naar betonvloeren. Zo leveren wij onder andere betonvloeren bij garagebedrijven, restaurantkeukens, opslagloodsen en distributiecentra. En in woningen storten wij moderne, mooi gevlinderde betonvloeren. Die vraag groeit enorm! Mensen kiezen steeds vaker voor een moderne, strakke, vrijwel onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een ‘gewone’ houten vloer in hun woning. Meer weten over een betonvloer storten in Gendt in uw woning? Laat ons uw wensen weten.

Betonvloer vlinderen en van kleur voorzien

Wilt u moderne betonvloer in uw woning? Voor een extra mooi en strak resultaat kunnen wij uw betonvloer dan vlinderen. Een betonvloer vlinderen houdt in het opschuren van de opgestijfde bovenlaag van de betonvloer en er slijtvast materiaal overheen strooien. Dat draaien we er vervolgens in met een speciale vlindermachine. Houdt u van een gekleurde betonvloer? Kies uw kleur en wij voegen kleurpigment toe tijdens het vlinderen. Zo heeft u een zeer mooi gekleurde en unieke betonvloer in Gendt in uw woning. Wist u dat bedrijven ook vaak voor gekleurd beton kiezen om in een bedrijfshal segmenten aan te duiden? Heel handig!

Een fundering maken

Een fundering zorgt ervoor dat het gewicht van een bouwwerk en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de draagkrachtige ondergrond. Een fundering maakt een gebouw sterk, duurzaam en veilig. Funderingen worden toegepast bij onder andere het bouwen van huizen, aanbouwen en garages. Verschillende soorten funderingen zijn mogelijk, denk aan een traditionele fundering, tempex fundering, fundering op staal en poerenfundering. Als u HB Betonwerken uw betonfundering in Gendt laat maken, dan maken wij de funderingsbekisting, de bewapening en storten wij desgewenst het beton. Meer weten over de mogelijkheden van het maken van een fundering? Neem contact met ons op voor een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten in Gendt

Beton storten in Gendt doen wij zowel binnen als in de buitenlucht. Bij buiten beton storten kunt u denken een betonvloer voor een mooi strak terras of voor een oprit. Bij binnen beton storten kunt u denken aan een betonvloer voor een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Dat kan dan een waterafstotende of vloeistofdichte betonvloer zijn. Voor meer informatie over binnen en buiten beton storten in Gendt en de kosten daarvan, neemt u contact met ons op.

Waterafstotende of vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Voor veel bedrijven is een waterafstotende betonvloer zeer geschikt voor hun bedrijfsvoering. Het is een vloer die onderhoudsarm is en die nauwelijks vloeistof doorlaat. Wanneer er vocht op blijft staan, kan het er wel een keer intrekken, en op termijn kan dat zorgen voor betonrot. Wilt u dat te allen tijde voorkomen? Kies dan voor een vloeistofdichte betonvloer in Gendt, zeker als u veel met (chemische) vloeistoffen werkt! Deze betonvloer is overigens ook nog voorzien van het – voor veel sectoren verplichte – PBV-certificaat.

Beton van topkwaliteit

Beton storten in Gendt moet in één keer goed uitgevoerd worden. Bij ons kunt u daarvan op aan. Wij leveren u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat allemaal voor zeer scherpe tarieven!

Waarom beton van HB Betonwerken?

Als u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Gendt, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, kunt u rekenen op het volgende:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Betonvloer Elst
Fundering aanleggen

Diensten van HB Betonwerken

Voor onderstaande betonwerkzaamheden in Gendt kunt u terecht bij de specialisten van HB Betonwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Direct uw offerte aanvragen voor beton storten of het maken van een fundering in Gendt

Laat ook uw beton storten in Gendt door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen