Betonvloer en fundering Gemert

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Gemert

Voor het laten storten van een betonvloer in Gemert, neemt u contact op met HB Betonwerken. Wij zijn specialist in betonvloeren storten, betonfunderingen maken en beton vlinderen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beton storten in Gemert of de kosten van het storten van een betonvloer? Lees verder of neem direct contact met ons op.

Betonvloer storten in garage, bedrijfshal of woonkamer

Beton storten doen we zeker niet alleen in een garages of bedrijfshallen. U kunt door de experts van HB Betonwerken ook een betonvloer laten storten in uw woonkamer. Een betonvloer in de woonkamer sluit perfect in de laatste woontrends van dit moment, zoals de moderne en industriële stijl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonvloeren storten in uw woning in Gemert? Wij geven u graag persoonlijk advies. We vertellen u dan alles over wat u mag verwachten als u door ons een betonvloer laat storten en wat de kosten per m2 zijn. Ook kunt u ons inschakelen om beton te storten in uw bedrijfshal, of om een betonvloer te storten in uw privé garage in Gemert.

Vlinderen en kleuren van een betonvloer

Ook voor beton vlinderen kunt u ons inschakelen. Voor het vlinderen van een betonvloer is moeten we bovenste opgestijfde betonlaag opschuren. Daarna strooien we hem in met slijtvast materiaal. En die strooilaag draaien we met een speciale vlindermachine de betonvloer. U kunt ervoor kiezen om een kleurpigment toe te laten voegen. Zo krijgt u een prachtig kleurijke betonvloer die erg stijlvol is een woonkamer of bedrijfspand. Ook is het in bedrijfshallen heel handig om verschillende secties van elkaar te onderscheiden met gekleurde betonvloer delen.

Beton fundering laten storten in Gemert

Betonfundering storten in Gemert doen wij ook. Een fundering storten moet altijd zeer zorgvuldig gebeuren. Het is immers de basis waarop een gebouw rust. Bij een betonfundering maken wij de funderingsbekisting, leveren en brengen de bewapening aan en storten wij het beton voor de fundering. We bieden meerdere funderingsmogelijkheden, zoals een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering en betonpoeren. Bent u benieuwd naar de details van een betonfundering storten in Gemert, zoals de kosten van de fundering per m2? Vraag ernaar bij onze specialisten.

Binnen en buiten beton storten

Wij storten zowel binnen als buiten beton in Gemert. Beton buiten storten doen we onder andere als we betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander bouwwerk maken. Maar we storten ook buiten beton voor een betonvloer voor een mooi egaal terras of oprit. Beton storten binnen houdt meestal het storten van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal in, of het storten van een vloeistofdichte betonvloer. Neem contact met ons op voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Gemerten en wat de kosten daarvan zijn.

Vloeistofdichte betonvloer storten met PVB-certificaat

Als u graag een onderhoudsarme betonvloer in Gemert wilt, adviseren we u te kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer. Die vloer laat gegarandeerd geen vloeistoffen door. En zo’n vloer blijft onder alle omstandigheden van binnen droog. Voor de meeste bedrijven is overigens een waterafstotende betonvloer voldoende omdat ze niet veel met vloeistoffen werken. Een waterafstotende betonvloer houdt zeer lang vocht tegen. Maar op termijn kan die bij veel vocht wel een en ander doorlaten. Na verloop van tijd kan dat leiden tot betonrot. Werkt u wel veel met (chemische) vloeistoffen? Dan raden wij u aan te kiezen voor het laten storten van een waterdichte betonvloer bij u in Gemert. Die vloer is voorzien van een officieel PBV-certificaat, en dat is voor veel bedrijfstakken verplichte kost!

Topkwaliteit beton in Gemert

Kiest bij betonwerken altijd voor kwaliteit! Kies dus voor een echte specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering in Gemert. Als klant kunt u bij ons altijd rekenen op betonproducten en service van de allerbeste kwaliteit. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. Wij leveren topkwaliteit beton tegen zeer scherpe prijzen!

HB Betonwerken: kennis, ervaring en uitstekende service

Het inschakelen van HB Betonwerken voor een betonvloer storten in Gemert, beton vlinderen of het maken van een fundering, betekent dat u mag rekenen op het volgende:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Fundering woning
Betonvloer bedrijfshal

Diensten van HB Betonwerken

Onze specialisaties in betonwerkzaamheden in Gemert:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Gemert

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen als u beton wilt laten storten in Gemert door HB Betonwerken? U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen