Betonvloer en betonfundering Geleen

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

Beton laten storten in Geleen

Wilt u beton laten storten in Geleen? Voor het storten van beton in Geleen, kunt u contact opnemen met HB Betonwerken. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de betonwereld met beton storten, het vlinderen van beton en betonfundering maken. Dat doen we voor zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland. Wij voorzien u in Geleen met veel plezier aan een vakkundig aangelegde topkwaliteit betonvloer voor uw garage, bedrijfshal of woning. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of om vlug een afspraak te maken voor beton storten.

Betonvloer storten voor bedrijfspand, woning of garage

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor alle soorten betonwerkzaamheden in Geleen. Ook in woningen storten wij praktische betonvloeren in Geleen. Mensen kiezen in hun huis meestal graag voor een soort van onderhoudsvrije betonvloer in plaats van een houten vloer of tegels. Een vloer van beton laten storten in de woonkamer past in één van de laatste trends op interieurgebied met de eigentijdse industriële stijl. Wilt u meer weten over een betonvloer storten in Geleen in uw woning? Of heeft u een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijf nodig? Laat het ons weten en wij maken de juiste betonproducten voor u. HB Betonwerken staat voor het vakbekwaam storten van al uw beton vloeren in Geleen in de startblokken!

Betonvloer vlinderen en kleur geven in Geleen

Na het storten van uw betonvloer, kunnen we hem zeer mooi afwerken door het vlinderen van het beton in Geleen. In dat proces schuren we de pas opgestijfde bovenlaag van de vloer op en strooien er slijtvast materiaal over. Dat slijtvaste materiaal draaien we er vervolgens in met een speciale vlindermachine. Geeft u de voorkeur aan een fraai gekleurde betonvloer? Ook dat kunnen wij voor u regelen! Wist u bijvoorbeeld dat ook veel bedrijven voor gekleurde betonvloerdelen kiezen in opslagloodsen en distributiecentra om segmenten aan te duiden? Dat is meestal uiterst praktisch in de bedrijfsvoering! Neem contact met ons op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten als u door ons een betonvloer laat plaatsen in Geleen en wat de kosten per vierkante meter zijn.

Beton fundering storten in Geleen

Een fundering in Geleen zorgt ervoor dat het gewicht van een bouwwerk en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de ondergrond. Voor een gebouw is het noodzakelijk dat het stevig op de ondergrond staat. De fundering maakt een bouwwerk sterk, duurzaam en veilig. Funderingen liggen aan de basis bij onder andere het bouwen van woningen, aanbouwen en garages. Verschillende soorten funderingen zijn mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Geleen de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Welke betonfundering is bij uw project noodzakelijk? Strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Wilt u meer weten over betonfunderingen van HB Betonwerken? Wij geven u graag een maatwerk advies.

Fundering maken

Beton storten: binnen en buiten

Beton storten is zowel binnen als buiten mogelijk in Geleen. Beton buiten storten is bijvoorbeeld bij het maken van een betonfundering voor een woning, kantoor, schuur, garage of ander soort bouwproject. Maar dat doen we uiteraard ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of oprit in de buitenlucht. Binnenshuis beton storten is in de meeste gevallen het storten van een betonnen vloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of het – specialisme van het – storten van een vloeistofdichte betonvloer. Bel of mail ons voor meer informatie over binnen en/of buiten beton storten in Geleen en de bijbehorende kosten.

Vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat

U kunt bij ons ook terecht voor het laten storten van een vloeistofdichte betonvloer in Geleen. Daarmee heeft u een vloer die absoluut geen vocht en/of vloeistoffen doorlaat. Dat is dus een vloer die van binnen droog blijft. Wilt u dat zeker weten voorkomen, omdat u veel werkt met (chemische) vloeistoffen? Dan is het raadzaam om een vloeistofdichte betonvloer te laten storten in uw bedrijf in Geleen. Die vloeistofdichte vloer gaat gepaard met een officieel PBV-certificaat. een certificaat dat voor veel branches verplicht is in de branche waarin zij actief zijn! Voor het gros van de bedrijven is in veel gevallen een waterafstotende betonvloer voldoende. Een waterafstotende betonvloer houdt vocht lange tijd tegen. Maar na enige tijd kan die bij een overvloed aan vocht wel een en ander gaan doorlaten. Na verloop van tijd kan dat leiden tot betonrot.

Betonvloer woonkamer Zevenaar

Beton van topkwaliteit

Beton storten in Geleen moet natuurlijk in één keer goed gedaan worden. Daar kunt u bij ons altijd op rekenen. Door HB Betonwerken uw betonnen vloer te laten storten of betonfundering te laten plaatsen, kiest u verstandig. Wij zorgen gegarandeerd voor een eindproduct gemaakt van topkwaliteit beton. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat doen wij natuurlijk voor zeer concurrerende prijzen!

Waarom beton van HB Betonwerken?

HB Betonwerken inschakelen voor een betonvloer storten in Geleen, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, houdt dat in dat u kunt rekenen op het volgende:

  • Wij hanteren korte lijnen
  • Wij werken snel en nauwkeurig
  • Wij bieden een goede en persoonlijke service
  • Wij leveren topkwaliteit beton
  • Wij hebben zeer professionele kennis en ervaring als het gaat om betonwerken

Contact voor beton storten

Ook uw beton laten storten in Geleen door HB Betonwerken? Neem contact op en vraag zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt uiteraard ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen