Betonvloer en fundering Geldrop

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Fundering maken en beton storten in Geldrop

Zoekt u een specialist in beton storten in Geldrop? Beton storten, funderingen maken en het storten en monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren is al sinds 2009 de specialiteit van de expert van HB Betonwerken. Vele aannemers, bedrijven en particulieren mogen wij al die jaren al tot onze tevreden klantenkring rekenen. Zij maken dankbaar gebruik van onze praktische kennis van en ervaring in betonwerk. Door het gebruik van de kwalitatief beste materialen bieden wij onze klanten altijd een succesvol eindresultaat. Meer informatie over een betonvloer storten of vlinderen in Geldrop? U leest er hieronder meer over, of neem direct contact met ons op.

Hét betonbedrijf voor betonvloer storten in Geldrop

De vraag naar een het laten storten van een betonvloer in heel Nederland groeit enorm. Dat zien we ook terug in het aantal betonvloeren dat we in Geldrop mogen leveren. We storten veel betonvloeren bij garagebedrijven en in particuliere garages, in distributiecentra en in opslagloodsen. Vooral ook particulieren dragen bij aan de grotere vraag naar betonvloeren. Zij laten een fraaie en stijlvolle betonvloeren storten in hun woning. Een betonvloer in huis is vrijwel onderhoudsvrij en dat is waar veel mensen tegenwoordig graag voor kiezen. Staat een betonvloer in uw woning in Geldrop ook op uw wensenlijstje? Of wilt u in uw kantoorpand ook graag een hippe betonvloer storten? Wij horen het graag van u.

Vlinderen en kleur geven aan een betonvloer

Na het storten van een betonvloer in Geldrop is de betonvloer vlinderen de volgende stap tot een extra fraai en strak resultaat. Beton vlinderen is het proces waarbij we de bovenste laag van het aangestijfde beton opschuren, zodat we er slijtvast materiaal in kunnen strooien. Dit materiaal draaien we met een vlindermachine in het beton. Wilt u een betonvloer met een mooie kleur? Dan kunnen wij tijdens het vlinderen kleurpigment toevoegen. En ziedaar: een eigentijdse unieke betonvloer in Geldrop voor uw woning! Wist u overigens dat gekleurde betonvloer delen ook zeer praktisch zijn om een bedrijfshal in te delen in segmenten?

Fundering aanbrengen

Wij zijn ook uw partner voor het maken van een sterke fundering. De fundering is de basis van alle bouwwerken. Daarom moet deze op de juiste manier worden aangebracht. Als we bij u in Geldrop met de fundering aan de slag gaan, maken wij de funderingsbekisting, brengen wij de bewapening aan en storten we het beton voor de fundering. Wij horen graag van u welke soort fundering u wilt hebben. Wordt dat een traditionele fundering, tempex fundering, fundering op staal of poerenfundering. Laat het ons weten en neem contact met ons op voor een advies op maat.

Binnen en buiten beton storten in Geldrop

Betonwerk in Geldrop voeren wij zowel binnen als buiten uit. Bij buiten beton storten kunt u denken aan het maken van een stevige betonfundering voor een woningen, bedrijfspanden, schuren, garages of andere bouwwerken. Buiten beton storten kan ook betekenen dat we een betonvloer storten in Geldrop voor een mooi egaal terras of oprit. Bij binnen beton storten mag u denken aan een betonvloer aanbrengen in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Hiervoor zijn verschillende methoden mogelijk om het gewenste resultaat te bereiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat? Voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Geldrop en wat de kosten daarvan zijn, neemt u contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer storten met PVB-certificaat

Veruit de meeste bedrijven laten in hun loodsen of bedrijfshallen praktische betonvloeren storten. Kiest u ook voor een strakke, onderhoudsarme betonvloer in Geldrop? Zo is er bijvoorbeeld de vloeistofdichte betonvloer. Na het storten van een vloeistofdichte betonvloer weet u zeker dat deze geen vloeistoffen doorlaat. Deze vloer blijft altijd van binnen droog. Ook een waterafstotende betonvloer is mogelijk. Deze houdt vocht zeer lang tegen, maar niet voor eeuwig. Dat kan op termijn zorgen voor betonrot. Werkt u dus veel met (chemische) vloeistoffen? Dan is ons advies: kies voor een waterdichte betonvloer bij u in Geldrop storten. Zo heeft u meteen een vloer met PBV-certificaat. Dat certificaat is in vele bedrijfstakken verplichte kost.

Beton van topkwaliteit

Beton storten in Geldrop is één van de basiswerkzaamheden die in één keer goed uitgevoerd moeten worden. Het inschakelen van een specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering is daarom de meest verstandige keuze. Bij ons krijgt u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs!

Profiteren van onze kennis, ervaring en service

Wanneer u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Geldrop, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, profiteert u van onze kennis, ervaring en service. Wat dat betreft mag u van ons het volgende verwachten:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Betonvloer Elst
Fundering aanleggen

Diensten van HB Betonwerken

Onderstaand de betonwerkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

 

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Direct uw offerte aanvragen voor beton storten in Geldrop

Laat ook uw beton storten in Geldrop door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen