Gekleurde betonvloer

Betonvloer afwerken interieur

Een betonvloer met kleur

Wilt u een nieuwe vloer laten plaatsen in uw woning? Kies dan voor een betonvloer van HB Betonwerken. Een betonnen vloer is uniek, tijdloos en makkelijk te onderhouden. Bovendien past deze vloer uitstekend bij iedere woonstijl. Combineer een betonvloer met uw eigen meubels en creëer direct een stijlvolle inrichting. Door kleurpigment toe te laten voegen aan het beton heeft u nog meer mogelijkheden om de betonvloer aan te passen aan uw eigen smaak. In dit blog vertellen we u graag meer over de opties voor een gekleurde betonvloer in uw woning.

Beton, een bijzonder natuurproduct

Beton is een natuurproduct dat gevormd wordt uit onder andere zand, cement, grind en water. Hierdoor is iedere betonvloer uniek. Een betonvloer zonder toegevoegde kleurpigmenten is grijs van kleur, maar de tint van de vloer kan steeds verschillen. Het zand uit de Rijn is bijvoorbeeld donkerder dan het zand uit de Maas. Dit heeft effect op de kleur van het beton. Hierdoor is nooit helemaal te voorspellen hoe licht of donker de kleur van een standaard betonvloer zal zijn. Door een kleur toe te laten voegen aan het beton, heeft u meer zekerheid over de kleur van het eindresultaat.

Gekleurde betonvloer

Kiest u voor een betonvloer met kleur, dan gebruiken we kleurpigmenten die we in het beton vlinderen. Hierdoor wordt de kleur egaal vermengd met het beton. Zo komen de kleuren het beste tot hun recht en slijt de kleur niet. U kunt vrijwel iedere kleur kiezen die u wilt. Veel klanten kiezen voor een grijstint of een zandkleur. Maar ook andere kleuren zoals rood, groen of blauw behoren tot de mogelijkheden. Dus laat u een betonvloer in uw woning storten? Dan kunt u de kleur kiezen die het beste bij uw inrichting past.

Impregneer de vloer, bescherm de kleur

We raden altijd aan om een gekleurde betonvloer te laten impregneren. Hiermee verhoogt u de dichtheid van de vloer. De kleur blijft hierdoor optimaal beschermd. Het impregneermiddel is mat en doorzichten en heeft verder geen invloed op de kleur.

Betonvloer laten storten door HB Betonwerken

Wilt u ook een unieke betonvloer laten storten in uw woning? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een betonvloer met kleur? Neem dan contact op met HB Betonwerken of maak een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-42379427. Of stuur een mail naar .

Bellen WhatsApp Offerte Mailen