Betonvloer en fundering Epe

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Epe

Wilt u in uw bedrijf of in uw woning een topkwaliteit betonvloer in Epe laten storten? Neem dan contact op met HB Betonwerken. Zowel particulieren als bedrijven melden zich bij ons voor een schitterend afgewerkte betonnen vloer. Ook voor het maken van een fundering kunt u bij ons terecht. Bij alle projecten die wij doen, gebruiken we uitsluitend de kwalitatief het allerbeste beton en zoeken we naar innovatieve oplossingen voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren in Nederland. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om een betonvloer storten in Epe, wat de kosten zijn en wanneer we de betonvloer bij u leveren? Bel of mail ons. We vertellen u er graag meer over. Onderstaand leest u meer over het laten maken van een fundering en een betonnen vloer storten in Epe door HB Betonwerken.

Voordelig uw betonvloer laten storten in Epe

Wilt u een betonvloer in Epe laten storten in uw garage, uw woning of uw kantoor? Of wilt u graag een betonnen vloer laten storten voor het aanleggen van een terras bij uw pand? Welke reden u ook heeft om beton te storten; wij bieden u altijd een passende oplossing voor uw nieuwe betonvloer. Ook binnen en buiten betonvloeren in alle vormen en maten, gevlinderd, ruw gestort of gebezemd, kunnen wij voor u realiseren! Bij vrijwel alle bouwprojecten worden tegenwoordig betonvloeren gestort. En voor kwalitatief hoogwaardig afgewerkte betonvloeren worden wij in de regel ingeschakeld. Zo zijn wij ook úw partner voor betonstorten. Dat zijn wij uiteraard ook als u betonvloer van een geringe afmeting wilt storten. HB Betonwerken staat voor het storten van al uw betonnen vloeren in Epe voor u klaar!

Betonvloer vlinderen en van kleur voorzien

Als we bij u een betonvloer in Epe hebben gestort, kunnen we die fraai afwerken door het vlinderen van de betonvloer. We schuren in dat geval de opgestijfde bovenlaag van de betonvloer op en bestrooien die met slijtvast materiaal. We draaien daarna het materiaal erin met een speciale vlindermachine. Heeft u graag een betonvloer in een mooie kleur? Ook dat HB Betonwerken voor u verzorgen! Overigens kiezen veel bedrijven voor gekleurd beton in hun bedrijfshal. Zo gebruiken bedrijven dit bijvoorbeeld voor gekleurde betonvloer delen om in een bedrijfshal segmenten aan te duiden. Dat kan in sommige gevallen erg handig zijn.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Heeft u in uw bedrijf een onderhoudsarme betonvloer in Epe nodig? Dat kunt u kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer die gegarandeerd geen vloeistoffen doorlaat. Deze vloer blijft altijd van binnen droog. U kunt ook kiezen voor een waterafstotende betonvloer. Deze vloer houdt vocht wel lang tegen, maar niet voor altijd. Dat kan op termijn zorgen voor betonrot. Werkt u dus veel met (chemische) vloeistoffen? Kies dan voor het laten storten van een waterdichte betonvloer bij u in Epe. Want dat is een betonvloer met PBV-certificaat. Dat is voor veel bedrijfstakken een certificaat dat verplicht is voor de bedrijfsvoering!

Beton fundering in Epe aanbrengen

Funderingen maken gebouwen sterk, duurzaam en veilig. Ze zijn onmisbaar. Verschillende soorten funderingen zijn voor diverse soorten gebouwen en situatie mogelijk. Heeft u een betonfundering nodig? Dan zijn wij de aangewezen partij om die bij u te komen maken. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van uw betonfundering in Epe de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Welke betonfundering heeft u nodig? Traditionele fundering, tempex fundering, fundering op staal of poerenfundering? Neem voor meer informatie over funderingen contact met ons op voor een maatwerk advies.

Fundering woning

Binnen en buiten beton storten

Beton storten in Epe doen wij binnen én buiten. In de buitenlucht beton storten in Epe houdt bijvoorbeeld in het maken van een betonfundering voor een bouwobject. Buiten beton storten is bijvoorbeeld ook het storten van een betonvloer in Epe voor een mooi strak terras of voor een oprit. Binnen storten we meestal betonvloeren voor bijvoorbeeld stalvloeren, garagevloeren, magazijnvloeren en bedrijfshal vloeren. Naast deze gewone betonvloeren kunnen wij binnen ook een gecertificeerde vloeistofdichte betonvloer aanbrengen. Neem voor meer informatie over beton storten in Epe contact met ons op.

Kies onze diensten

Onze expertise in beton zit in onderstaande werkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Betonvloer storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

 

Kies voor een totaal pakket of voor een onderdeel

Voordelen van HB Betonwerken

Schakel onze beton experts in voor een betonnen vloer storten in Epe. Dan weet u zeker dat u profiteert van de volgende voordelen. Wij:

 • hanteren korte lijnen
 • realiseren een uitstekende kwaliteit
 • hebben meer dan 20 jaar ervaring
 • werken op een snelle en secure manier
 • zorgen voor een goede en persoonlijke service

 

Bel of mail ons voor direct meer informatie over beton storten en wat de kosten daarvan zijn.

Afspraak maken voor een betonvloer storten

Wij komen graag bij u langs voor een betonnen vloer storten in Epe. Ook een fundering maken wij graag voor u. Maak direct een afspraak via 06-42379427. Mailen kan naar info@hb-betonwerken.nl of laat een bericht achter via ons online-contactformulier.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen