Een sterke fundering leggen

Betonwerken

Het fundament van elke constructie

De fundering vormt de basis van al uw bouwwerken, maar is vaak erg arbeidsintensief. Er komt veel bij kijken om in uw woning of bedrijfspand een goede, stevige fundering te leggen. Toch is dit één van de belangrijkste zaken bij het bouwen van iedere mogelijke constructie. Het is daarom van belang dit over te laten aan deskundigen op het gebied van funderingen en dergelijke bouwwerken. Bij HB Betonwerken is uw fundering in goede handen. Lees hier meer over het belang van een goede fundering leggen en neem contact op met HB Betonwerken voor persoonlijk advies.

Wat is een fundering?

Een fundering is niets meer of minder dan een draagconstructie waarop een gebouw wordt geplaatst, zoals uw woning of kantoorgebouw. Elk stevig gebouw begint bij een goede, passende fundering leggen. Deze moet in elk geval de volgende kenmerken bevatten:

  • sterk genoeg zijn om het gebouw te kunnen dragen
  • stevig en stabiel genoeg staan
  • standvastig genoeg zijn, zodat er geen risico is op zakken, breken of buigen
  • bestand zijn tegen omgevingsinvloeden, zoals temperatuur en grondwater

Als expert op het gebied van betonwerken en funderingen, kunnen wij voor u de meest passende fundering leggen.

Verschillende type funderingen

Er bestaan daarnaast verschillende soorten funderingen, die ieder zijn eigen voor- en nadelen hebben. Afhankelijk van uw bedrijfspand of woning maken we bij HB Betonwerken een inschatting om te bepalen welke fundering we leggen. Hierbij kijken we goed naar zaken als:

  • De vorm van het gebouw
  • De plaatselijke samenstelling van de grond
  • De grondwaterstand
  • Potentiële omgevingsfactoren als temperatuur
  • Obstakels in de bodem

Fundering leggen

De mogelijkheden voor het toepassen van fundering zijn eindeloos. HB Betonwerken kan uw fundering eenvoudig genoeg gieten, maar het is aan u om uit verschillende toepassingen te kiezen. Zo kunt u kiezen uit een strookfundering, een vorstrand, traditionele fundering, een tempex fundering of betonnen fundering. Heeft u zelf het materiaal voor de fundering niet, of weet u niet waar u deze kunt kopen? HB Betonwerken kan ook uw materiaal leveren, zoals beton, en vervolgens de betonfundering leggen. Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat voor u. Wij zorgen ervoor dat uw fundering correct en vakkundig wordt gestort.

Neem contact op voor meer informatie

Als u een fundering wilt leggen voor uw woning of bedrijfspand, bent u bij HB Betonwerken aan het goede adres. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen