Een betonvloer laten storten, hoe werkt dat?

Betonvloer buiten binnen

Laat uw betonvloer storten door een specialist

Betonvloeren zijn stijlvol, tijdloos en bovendien bijzonder betaalbaar. Geen wonder dat veel mensen er tegenwoordig voor kiezen om een betonvloer te laten storten door HB Betonwerken. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze bij het storten van een betonvloer.

Het storten van een betonvloer

Of u nu een betonvloer wilt laten storten in uw woning, garage of bedrijfspand, HB Betonwerken staat voor u klaar! Wanneer wij voor u aan de slag gaan, dan zullen we beginnen met het leggen van de wapening. Dit is voor de versterking van de betonvloer. Tijdens het leggen van de wapening, zorgen we voor een foamband langs de wanden. Hierdoor wordt de kans op scheurvorming verminderd. Vervolgens gaan we aan de slag om het beton te storten. De betonvloer wordt met behulp van een betonwagen en betonpomp gestort. Het duurt maar een paar uur voordat het beton beloopbaar is. Tenslotte wordt de vloer op professionele wijze afgewerkt. Voor de vloerafwerking heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u het beton laten vlinderen, waarbij wij ook het gewenste kleurpigment bijvoegen. Wilt u graag een betonvloer laten storten door HB Betonwerken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

De voordelen van een betonvloer

We benoemden al eerder een aantal voordelen van het laten storten van een betonvloer. Graag zetten we nog wat meer voordelen voor u op een rij:

  • Vanwege het naadloze karakter van de vloer is deze zeer gemakkelijk schoon te houden
  • Betonvloeren zijn voor een groot oppervlak veel aantrekkelijker qua prijs dan andere vloersoorten
  • U heeft de keuze uit verschillende kleuren voor uw betonvloer
  • Betonvloeren zijn zeer stijlvol en tijdloos. Ze zullen dus niet snel uit de mode raken!

Laat uw betonvloer storten door HB Betonwerken

Wilt u ook graag een mooie nieuwe betonvloer in uw pand? Laat deze dan storten door de specialisten van HB Betonwerken. Wilt u graag meer informatie over het storten van betonvloeren, wilt u een vrijblijvende offerte opvragen, of heeft u een andere vraag voor ons? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u door het online formulier hier op de site in te vullen, door te bellen naar 06-42379427 of door een mail te sturen naar info@hb-betonwerken.nl. Om een strakke betonvloer te laten storten gaat u naar HB Betonwerken.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen