Betonvloer en fundering Dreumel

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Dreumel

Wilt u in Dreumel of omgeving een betonvloer laten storten? Schakel daarvoor dan de vakmensen van HB Betonwerken in. Wij zijn al ruim 10 jaar actief in de betonbranche. Aannemers, bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor het vakkundig laten storten van een betonvloer, beton vlinderen of het laten maken van een fundering. Met de juiste kennis, vaardigheden en materialen verzorgen wij een resultaat van topkwaliteit. Wilt u meer weten over het storten van beton of een betonfundering in Dreumel en de kosten daarvoor per m2? Vraag snel een offerte bij ons aan!

Betonvloer laten storten in garage, bedrijfshal of woonkamer

Wij verzorgen veel betonwerkzaamheden in Dreumel en de nabije omgeving. We storten in uw regio betonvloeren bij bedrijven, zoals vakgarages en bedrijfshallen in Dreumel. Maar we werken ook veel voor particulieren. De vraag naar betonvloeren in woningen neemt de laatste jaren sterk toe. Kiest u ook voor een mooie strakke betonvloer in uw woonkamer in Dreumel? Bel ons voor een afspraak! Of wilt u de mogelijkheden van een betonvloer in uw garage of bedrijfshal met ons bespreken? Maak een afspraak,of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Beton vlinderen en een betonvloer kleuren

Ook voor beton vlinderen kunt u bij ons terecht. Beton vlinderen is het proces van opschuren van de aangestijfde bovenlaag van het gestorte beton om die laag te bestrooien met slijtvast materiaal. En heeft u graag en gekleurde betonvloer? Dan voegen we kleurpigment toe aan het te vlinderen beton. Zo krijgt u een unieke betonvloer in uw woning of kantoor in de kleur van uw keuze in Dreumel. Met gekleurd beton kunt u als bedrijf bijvoorbeeld ook een bedrijfshal in segmenten indelen. Wij vertellen er graag meer over.

Beton fundering storten in Dreumel

Een fundering zorgt ervoor dat het gewicht van een gebouw en de bijbehorende krachten worden overgedragen op een draagkrachtige ondergrond. Het maakt een bouwwerk sterk, duurzaam en veilig. Funderingen liggen aan de basis bij bijvoorbeeld het bouwen van huizen, aanbouwen en garages. Verschillende soorten funderingen zijn daarbij mogelijk, waaronder de betonfundering. HB Betonwerken verzorgt bij het maken van een betonfundering in Dreumel de funderingsbekisting, de bewapening en het storten van het beton. Welke betonfundering moet u hebben? Een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Meer informatie over de betonfunderingen van de specialisten van HB Betonwerken? Neem contact met ons op voor een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten

Wij storten beton in Dreumel zowel binnen als buiten. Wat houdt dat in? Beton buiten storten doen we bijvoorbeeld bij het maken van een betonfundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of een ander bouwwerk. Buiten beton storten doen we ook voor het storten van een betonvloer voor een mooi egaal terras of een oprit. Bij buiten beton storten kunt u denken aan het storten van een betonvloer in een stal, garage, magazijn of bedrijfshal, of aan het storten van een vloeistofdichte betonvloer. Bel of mail ons voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Dreumel en wat de kosten daarvan zijn.

Vloeistofdichte betonvloer storten met PVB-certificaat

Voor de meeste bedrijven is overigens een waterafstotende betonvloer toereikend. Een waterafstotende betonvloer houdt zeer lang vocht tegen. Maar op termijn kan die bij veel vocht wel een en ander doorlaten. Na verloop van tijd kan dat leiden tot betonrot. Voor een absoluut onderhoudsarme betonvloer in Dreumel adviseren we u te kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer. Dat is een vloer die gegarandeerd geen vloeistoffen doorlaat. En daarom blijft die vloer van binnen altijd droog. Wilt u dat te allen tijde voorkomen, omdat u bijvoorbeeld veel met (chemische) vloeistoffen werkt? Dan is dus het devies om een waterdichte betonvloer te laten storten bij u in Dreumel. Die vloer is voorzien van een officieel PBV-certificaat, en dat is voor veel bedrijfstakken verplichte kost!

Topkwaliteit beton in Dreumel

Als u met betonproducten geen enkel risico wilt nemen, kiest u voor een echte specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering in Dreumel. Klanten kunnen bij ons altijd rekenen op topkwaliteit betonproducten en uitstekende service. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. HB Betonwerken: voor kwaliteitsbeton tegen zeer scherpe prijzen!

HB Betonwerken: kennis, ervaring en uitstekende service

Wanneer u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Dreumel, beton vlinderen of het maken van een fundering, mag u bij ons op het volgende rekenen:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Fundering woning
Betonvloer bedrijfshal

Diensten van HB Betonwerken

Onze specialisaties in betonwerkzaamheden in Dreumel:

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Dreumel

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen als u beton wilt laten storten in Dreumel door HB Betonwerken? U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen