Dit zijn de nieuwste betonvloer trends

Betonvloer kantoor

Betonvloeren steeds populairder

Over het algemeen denken mensen bij een betonnen vloer meteen aan een garage of magazijn. Maar nieuwe trends rond beton en cement producten hebben de interieur- en designwereld op zijn kop gezet. Zo hebben in het verleden maar weinig mensen een betonnen vloer gezien als een element in hun eigen huis of schuur. Betonnen vloeren zijn tegenwoordig een opkomende interieur trend en bieden huiseigenaren een breed scala aan voordelen. Hier leest u de laatste trends die wij bij HB Betonwerken zijn tegengekomen op het gebied van betonvloeren.

Gepolijste betonvloeren

Nadat een betonnen vloer is gestort, wordt deze gevlinderd en gepolijst. Dat is een methode om de betonvloer mooi glad en duurzaam te maken. Gepolijst beton geeft uw ruimte een unieke, strakke uitstraling. Door zijn veelzijdigheid kan gepolijst beton worden voorzien van een patroon en kleur wat veel mogelijkheden biedt om het geheel naar uw persoonlijke wensen te ontwerpen. Zo zijn er verschillende opties om de uitstraling van uw huis of commerciële ruimte te verbeteren. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem contact met ons op!

Kleurrijke betonvloeren

Haal het beste uit uw betonvloer door er een kleur aan toe te voegen. Zo kunt u nog een stap verder gaan in het personaliseren van uw vloer. Wilt u een gevlinderde betonvloer met een speciale kleur? Dan voegen we kleurpigment toe tijdens het proces. Door kleur toe te voegen aan uw betonvloer, heeft u de vrijheid om het uiterlijk van de vloer af te stemmen op het ontwerp van uw woning of bedrijfspand.

Een origineel idee?

Heeft u zelf een idee voor een betonvloer en wilt u weten of HB Betonwerken dit voor u kan realiseren? Geen project is te groot of te klein voor ons team van doorgewinterde experts. We helpen u graag om de uitstraling te krijgen die u zoekt voor uw betonvloer. Wanneer u onze hulp inschakelt voor het storten van een betonvloer, kunt u het volgende verwachten:

  • We hanteren korte lijnen
  • We werken snel en nauwkeurig
  • Wij bieden een goede en persoonlijke service
  • Wij leveren de beste kwaliteit
  • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Voor vragen over onze aanpak of de kosten van een betonvloer kunt u gerust contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in op de site, bel 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl. Wij horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen