Betonvloer en fundering Deurne

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Deurne

Zoekt u een specialist op het gebied van beton storten in Deurne? Wanneer u beton wilt laten storten in Deurne, neemt u contact op met HB Betonwerken. Wij zijn de specialist met jarenlange ervaring in beton storten, het vlinderen van beton en fundering maken. Dat doen we voor zowel bedrijven als particulieren. Ook bij u in Deurne gaan we aan de slag met een betonvloer voor uw garage, bedrijfshal of woning. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Betonvloer in garage, bedrijfshal of woonkamer

Voor een betonvloer in een garage of bedrijfshal worden we in Deurne vaak ingeschakeld. Maar tegenwoordig gaan we ook steeds vaker aan de slag met betonvloeren voor woningen. Dat komt onder andere door de populariteit van de moderne en industriële inrichting. Bent u benieuwd of een betonvloer in de woonkamer iets voor u in Deurne is? Of wilt u de mogelijkheden van een betonvloer in uw garage of bedrijfshal bespreken? Bel voor meer informatie over beton storten en de prijs per m2.

Vlinderen en kleur geven aan een betonvloer

Een betonvloer storten in Deurne is stap één. De belangrijke stap die daar meestal op volgt, is de betonvloer vlinderen. Daarbij schuren we de aangestijfde bovenlaag van het beton op om er een slijtvast materiaal in te strooien. Houdt u niet van een grijze betonvloer? Dan kunt u ook een kleur voor uw betonvloer kiezen. Dan voegen we kleurpigment toe aan het te vlinderen beton. Dan weet u zeker dat u een bijzondere stijlvolle betonvloer in Deurne heeft. Een betonvloer kleur geven is ook zeer handig om een bedrijfshal in kleursectoren in te delen.

Beton fundering aanbrengen in Deurne

Een fundering is het constructiedeel dat ervoor zorgt dat het gewicht van een gebouw en de bijbehorende krachten worden overgedragen op de draagkrachtige ondergrond. Een fundering zorgt ervoor dat een gebouw sterk, duurzaam en veilig is. Funderingen worden toegepast bij onder andere het bouwen van huizen, een aanbouw en garages. Daarbij bestaan er veel verschillende type funderingen die u kunt gebruiken. Ook een betonfundering vormt de basis van uw bouwwerk. Als we bij u in Deurne uw betonfundering maken, dan maken wij de funderingsbekisting, brengen wij de bewapening aan en storten we het beton. Welke soort fundering wilt u hebben? Een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Laat het ons weten en neem contact met ons op voor een maatwerk advies.

Beton storten binnen en buiten

Binnen en buiten beton storten in Deurne; we doen het allemaal! Buiten beton storten houdt bijvoorbeeld in het maken van een stevige beton fundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of een ander bouwwerk. Maar dat kan ook zijn een betonvloer storten in Deurne voor een mooi strak terras of oprit. Bij binnen beton storten kunt u denken aan een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Zo ook het storten van een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat. Voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Deurne en de kosten daarvan, neemt u contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

Heeft u in uw bedrijf een onderhoudsarme betonvloer in Deurne nodig? Dat kan dan worden een vloeistofdichte betonvloer die gegarandeerd geen vloeistoffen doorlaat. Deze vloer blijft altijd van binnen droog. Ook een waterafstotende betonvloer storten is mogelijk. Deze vloer houdt vocht wel lang tegen, maar niet voor altijd. Dat kan op termijn zorgen voor betonrot. Werkt u dus veel met (chemische) vloeistoffen? Kies dan voor het laten storten van een waterdichte betonvloer bij u in Deurne. Deze heeft een PBV-certificaat die voor veel bedrijfstakken verplicht is!

Topkwaliteit beton in Deurne

Het inschakelen van een specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer in Deurne of het maken van een betonfundering is een zeer verstandige keuze. Wij leveren u gegarandeerd betonproducten van topkwaliteit. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs!

Maak gebruik van onze kennis, ervaring en service

Wanneer u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Deurne, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, mag u bij ons op het volgende rekenen:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • Wij leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Fundering woning

Diensten van HB Betonwerken

Onderstaand de betonwerkzaamheden in Deurne waarin wij gespecialiseerd zijn.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Deurne

Laat ook uw beton storten in Deurne door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen