De voordelen van een terras van beton

Beton terras

Betonvloer voor uw terras

Bij het maken van een terras, gaan veel mensen automatisch uit van een vloer van klinkers, tegels of hout. Het zijn materialen die al heel veel gebruikt worden voor terrassen. Maar bent u op zoek naar een mooie, moderne uitstraling voor uw terras? Kies dan voor een terras van beton! Dit materiaal is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden voor terrassen. Ook HB Betonwerken stort regelmatig beton voor een terras. Wij gaan ook graag bij u aan de slag. Waarom u kiest voor beton? In dit blog vertellen we meer over de voordelen.

Prachtig naadloos afgewerkt

Natuurlijk is het grootste voordeel van een terras van beton de prachtige naadloze uitstraling. Strak modern, of accessoires in een klassieke stijl, u kunt het helemaal zo inrichten als u wilt. De gladde afwerking zorgt ervoor dat er geen onkruid groeit, dat er geen mos groeit en u bij regenachtig weer niet uitglijdt. Ook maakt het dat er geen vuil tussen naden terecht komt, wat betekent dat u de vloer makkelijk schoon kunt maken.

Altijd op maat

Wanneer u een betonterras laat storten door HB Betonwerken, maken wij hem volledig op maat. Is er bijvoorbeeld een hoogteverschil, en wilt u de afloop van water goed geregeld hebben, dan is dat geen probleem. Ook kunt u de betonvloer precies zo groot laten maken als u wilt.

Unieke uitstraling met afwerking

Een andere manier waarop u de betonvloer van uw terras op maat kunt maken, is door hem precies te maken zoals u wilt met een unieke afwerking. Zo kunnen we bij de afwerking door middel van vlinderen een kleurpigment toevoegen. De betonvloer krijgt dan een kleur die helemaal bij uw stijl past. Ook is het mogelijk om lijnen in de vloer te laten trekken, zodat het lijkt alsof u tegels op het terras heeft. De maat van die ‘tegels’ is dan ook helemaal naar wens.

Nadelen van een terras van beton

Zitten er ook nadelen verbonden aan een terras van beton? Over het algemeen heeft beton niet echt een nadeel in vergelijking met andere materialen. U gaat pas echt negatieve effecten van een betonvloer merken wanneer u hem niet door een professional laat plaatsen. Dan kunnen er problemen als een slechte afwerking, onvoldoende wapening of ongelijkheden ontstaan. Wanneer u de klus overlaat aan HB Betonwerken, zult u hier geen last van hebben.

Vrijblijvende offerte van HB Betonwerken

Wilt u ook een prachtige betonvloer voor uw terras laten maken? Neem dan contact met HB Betonwerken op, wij gaan graag met uw terras aan de slag. Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl. HB Betonwerken gaat graag met uw terras aan de slag!

Bellen WhatsApp Offerte Mailen