De voordelen van betonvloeren

Betonvloer Wageningen

Waarom een betonvloer een goed idee is

Overweegt u een betonvloer voor uw magazijn, winkel of bedrijventerrein? Bij HB Betonwerken kunnen we u verzekeren dat dit een goed idee is! Betonnen vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden en daardoor relatief onderhoudsvrij. Ze zijn bestand tegen de meeste beschadigingen en vlekken. Bovendien zijn betonnen vloeren extreem duurzaam en waterbestendig als ze goed worden afgedicht. Ook besparen ze u in de toekomst veel kosten doordat het oppervlak warmte opneemt en zo uw energierekening verlaagt. Meer weten over de voordelen van betonvloeren? Lees verder!

Gemakkelijk te onderhouden

De meest voor de hand liggende reden om een betonvloer voor uw bedrijfsvloer te kiezen, is dat deze ongelooflijk onderhoudsvriendelijk is en niet veel aandacht en tijd nodig heeft. Zo maakt u een betonvloer gemakkelijk schoon met neutrale schoonmaakmiddelen en hoeft u deze niet te veel te schrobben of in de wax te zetten. Voor een grondige schoonmaak, die u bijvoorbeeld eens per jaar nodig heeft, kunt u altijd HB Betonwerken inschakelen!

Bespaart tijd en geld

Wanneer een betonvloer aan alle kanten netjes wordt gestort en afgedicht, heeft u er jarenlang plezier van. Deze vloeren gaan erg lang mee, want ze kunnen goed tegen een stootje. Zelfs in commerciële toepassingen, zoals een winkel of koopcentrum, kan beton vele decennia overleven onder drukke verkeersomstandigheden. Dit kan u op de lange termijn veel geld en moeite besparen. Zo hoeft u bijvoorbeeld de vloeren niet om de paar jaar te vervangen. U kunt altijd bij ons terecht voor een gedegen onderhoudsbeurt, maar ook deze zijn minder vaak nodig dan u denkt!

Niet alleen grijs

Betonvloeren zijn niet alleen verkrijgbaar in grijs, wat helaas nog vaak wordt gedacht. Zo is elke denkbare kleur betonvloer mogelijk. Kleuradditieven maken deel uit van het gietproces en worden als een soort kleurpoeder toegevoegd en vervolgens in de vloer verwerkt. Dit betekent dat de kleur na verloop van tijd ook niet zal vervagen of verslijten. Schuw dus een betonvloer niet vanwege de grijze kleur, want u kunt nog alle kanten op.

En nog veel meer…

Cementvloeren zijn een uitstekende keuze voor allerlei binnenruimtes, maar zijn ook praktisch voor buitenruimtes omdat ze zeer goed bestand zijn tegen klimaatveranderingen. Het eenvoudige onderhoud, de lange levensduur en de vlekbestendigheid van een betonvloer maken het de perfecte keuze voor drukke ruimtes. Meer weten over betonvloeren en hun voordelen? Neem dan contact op met HB Betonwerken door 06-42379427 te bellen of info@hb-betonwerken.nl te mailen. Wij helpen u graag verder.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen