Betonvloer en fundering Capelle aan den IJssel

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Capelle aan den IJssel

Beton storten in Capelle aan den IJssel? HB Betonwerken is al sinds 2009 expert in beton storten, beton funderingen maken en het storten en monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren. Vele aannemers, bedrijven en particulieren maken graag gebruik van onze diensten. Dankzij onze praktische kennis op het gebied van de meeste uiteenlopende van betonwerkzaamheden en ook door het leveren van de beste materialen mogen onze klanten altijd een succesvol eindresultaat verwachten. Lees hieronder meer over een betonvloer laten storten of beton vlinderen in Capelle aan den IJssel.

Hét betonbedrijf voor betonvloer storten in Capelle aan den IJssel

De vraag naar een betonbedrijf voor een betonvloer storten in Capelle aan den IJssel is groot. Wij kunnen u zeggen dat wij hét betonbedrijf voor Cappelle aan den IJssel zijn. Ter illustratie: wij storten veel betonvloeren bij garagebedrijven en in particuliere garages, in distributiecentra en in opslagloodsen. Daarnaast is ook een betonvloer storten in woningen aan de orde van de dag. De reden: een betonvloer in huis is vrijwel onderhoudsvrij en daarom kiezen steeds meer mensen voor een praktische en strakke betonvloer. Staat een betonvloer storten ook op uw wensenlijstje? Of laat u in uw bedrijf graag een vloeistofdichte betonvloer storten in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op.

Vlinderen en kleur geven aan betonvloeren

Een betonvloer storten in Capelle aan den IJssel is stap 1. De betonvloer daarna vlinderen is meestal stap 2. Beton vlinderen is het proces waarbij we de bovenste laag van het aangestijfde beton opschuren om er een slijtvast materiaal in te strooien. Dat draaien we vervolgens met een vlindermachine in het beton. Wilt u een betonvloer met een kleurtje? Geen probleem. Dan voegen een kleurpigment toe aan het gevlinderde beton. Het resultaat is een eigentijdse en uniek gekleurde betonvloer in Capelle aan den IJssel. Een betonvloer kleuren is ook een praktische oplossing in bedrijfshallen om de vloer in sectoren in te delen.

Beton fundering aanbrengen

Een betonfundering is de basis van een bouwwerk. Die moet op de juiste manier worden aangebracht. Als we bij u in Capelle aan den IJssel voor de betonfundering aan de slag gaan, maken wij de funderingsbekisting, brengen wij de bewapening aan en storten we het beton voor de fundering. Welke soort fundering wilt u? Een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren.

Binnen en buiten beton storten in Capelle aan den IJssel

HB Betonwerken kunt u inschakelen voor zowel binnen als buiten beton storten. Bij buiten beton storten kunt u denken aan het maken van een betonfundering voor een bepaald bouwwerk. Buiten beton storten doen we ook voor het realiseren van een mooi strak terras of oprit. Bij binnen beton storten kunt u denken aan het storten van een betonvloer in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Verschillende methoden zijn hierbij mogelijk voor een strak eindresultaat. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat? Meer weten over binnen of buiten beton storten in Capelle aan den IJssel en de kosten? Neemt dan contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer storten met PVB-certificaat

De meeste bedrijven kiezen voor een praktische betonvloer in hun pand. Wilt u ook een strakke, onderhoudsarme betonvloer in Capelle aan den IJssel? Zo is er bijvoorbeeld de vloeistofdichte betonvloer. Met een vloeistofdichte betonvloer weet u zeker dat deze geen vloeistoffen doorlaat. Hij blijft altijd van binnen droog. Een waterafstotende betonvloer is ook mogelijk. Deze houdt vocht zeer lang tegen, maar niet voor altijd. Op termijn kan dat leiden tot betonrot. Werkt u veel met chemische vloeistoffen? Dan adviseren wij u te kiezen voor een waterdichte betonvloer in Capelle aan den IJssel. Deze heeft altijd het belangrijke PBV-certificaat!

Fundering woning

Topkwaliteit betonproducten

Beton storten in Capelle aan den IJssel is één van de basiswerkzaamheden die in één keer goed uitgevoerd moeten worden. Het inschakelen van een specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering is een verstandige keuze. Wij leveren u gegarandeerd topkwaliteit betonproducten. Bovendien leveren wij ook altijd de betonpomp voor het storten van het beton. En dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen!

Maak gebruik van onze kennis, ervaring en service

U mag het volgende van ons verwachten als u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Capelle aan den IJssel, het vlinderen van beton of het maken van een fundering:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Diensten van HB Betonwerken

Onderstaand de betonwerkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

 

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Capelle aan den IJssel

Laat ook uw beton storten in Capelle aan den IJssel door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen