Betonvloer en fundering Bussum

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Bussum

Zoekt u een specialist op het gebied van beton storten in Bussum? HB Betonwerken is al sinds 2009 expert in beton storten, beton funderingen maken en het storten en monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren. Wij mogen voor onze betonwerken vele aannemers, bedrijven en particulieren tot onze tevreden klantenkring rekenen. Dankzij onze praktische kennis van betonwerk en door het gebruik van de kwalitatief beste materialen bieden wij onze klanten altijd een succesvol eindresultaat. Meer informatie over een betonvloer storten of vlinderen in Bussum leest u hieronder.

Het betonbedrijf voor betonvloer storten in Bussum

De vraag naar een betonvloer storten in Bussum is groot. We storten dan ook veel betonvloeren bij garagebedrijven en in particuliere garages, in distributiecentra en in opslagloodsen. Ook steeds meer particulieren vragen ons een fraaie betonvloer te storten in Bussum in hun woning. Een betonvloer in huis is vrijwel onderhoudsvrij en dat is waar veel mensen vandaag de dag graag voor kiezen. Behoort een betonvloer storten in uw woning ook tot uw plannen? Of laat u in uw bedrijf graag een vloeistofdichte betonvloer storten in Bussum? Wij horen het graag van u.

Vlinderen en kleur geven aan een betonvloer

De volgende stap na een betonvloer storten in Bussum is de betonvloer vlinderen. Dat is een proces waarbij we de bovenste laag van het aangestijfde beton schuren, zodat we er slijtvast materiaal in kunnen strooien. Dit materiaal draaien we met een vlindermachine in het beton. Wilt u een betonvloer met een bepaalde kleur? Wij kunnen uw betonvloer kleuren door kleurpigment aan het gevlinderde beton toe te voegen. Het resultaat is dan een eigentijdse unieke betonvloer in Bussum. Een betonvloer kleuren is ook een praktische oplossing in bedrijfshallen om de vloer in sectoren in te delen.

Beton fundering aanbrengen

Heeft u een betonfundering nodig? Een betonfundering vormt de basis van uw bouwwerk. Daarom moet deze op de juiste manier worden aangebracht. Als we bij u in Bussum voor de betonfundering aan de slag gaan, maken wij de funderingsbekisting, brengen wij de bewapening aan en storten we het beton voor de fundering. Wij horen graag van u welke soort fundering u wilt hebben. Wij hebben in de aanbieding een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren. Laat het ons weten en neem contact met ons op voor een maatwerk advies.

Binnen en buiten beton storten in Bussum

U kunt uw betonwerk in Bussum met een gerust hart overlaten aan de vakmensen van HB Betonwerken voor zowel binnen als buiten beton storten. Bij buiten beton storten kunt u denken aan het maken van een stevige beton fundering voor een woning, bedrijfspand, schuur, garage of een ander bouwwerk. Buiten beton storten kan ook betekenen dat we een betonvloer storten in Bussum voor een mooi strak terras of oprit. Bij binnen beton storten kunt u denken aan een betonvloer aanbrengen in bijvoorbeeld een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Hiervoor zijn verschillende methoden mogelijk om het door u gewenste resultaat te bereiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat? Voor meer informatie over binnen of buiten beton storten in Bussum en wat de kosten daarvan zijn, neemt u contact met ons op.

Vloeistofdichte betonvloer met PVB-certificaat

De meeste bedrijven laten in hun loodsen en/of bedrijfshallen een praktische betonvloer storten. Kiest u ook voor een strakke, onderhoudsarme betonvloer in Bussum? Zo is er bijvoorbeeld de vloeistofdichte betonvloer. Na het storten van een vloeistofdichte betonvloer weet u zeker dat deze geen vloeistoffen doorlaat. Deze vloer blijft altijd van binnen droog. Een waterafstotende betonvloer kunnen wij ook storten. Deze houdt vocht zeer lang tegen, maar niet voor eeuwig. Dat kan op termijn zorgen voor betonrot. Dus als u veel met chemische vloeistoffen werkt, is ons advies: laat een waterdichte betonvloer bij u in Bussum storten. Deze is altijd voorzien van een PBV-certificaat die voor veel bedrijfstakken verplicht is!

Topkwaliteit eindproduct

Beton storten in Bussum is één van de basiswerkzaamheden die in één keer goed uitgevoerd moeten worden. Het inschakelen van een specialist als HB Betonwerken voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering is daarom een zeer verstandige keuze. Wij leveren u gegarandeerd een eindproduct van topkwaliteit. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs!

Maak gebruik van onze kennis, ervaring en service

Wanneer u HB Betonwerken inschakelt voor een betonvloer storten in Bussum, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, mag u het volgende verwachten:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • We werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • We leveren de allerbeste betonkwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken
Fundering aanleggen
Betonvloer Elst

Diensten van HB Betonwerken

Onderstaand de betonwerkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

 

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Bussum

Laat ook uw beton storten in Bussum door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen