Betonvloer en fundering Beverwijk

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Beverwijk

HB Betonwerken is al sinds 2009 specialist in beton storten, betonfunderingen maken en het storten en monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren in Beverwijk. Wij worden voor betonwerken ingeschakeld door onder andere aannemers, bedrijven en particulieren. Dankzij onze praktische kennis van betonwerk en het gebruik van de beste materialen kunnen onze klanten altijd een optimaal eindresultaat tegemoet zien. Lees hieronder meer over een betonvloer storten of vlinderen en onze andere betonwerken in Beverwijk.

Betonvloer voor bedrijven en particulieren

Voor ons is een betonvloer storten in Beverwijk ons dagelijks werk. Dat doen wij zeer veel bij garagebedrijven en in distributiecentra en opslagloodsen. Daarnaast laten ook steeds meer particulieren een strakke, onderhoudsarme betonvloer in Beverwijk in hun woning aanbrengen. Dit is een moderne woontrend die we steeds meer zien. Wilt u ook een betonvloer laten storten in uw woning? Of heeft u in uw bedrijf een nieuwe vloeistofdichte betonvloer nodig in Beverwijk? Laat het ons weten.

Betonvloer vlinderen en kleuren

Een betonvloer storten is stap één. Een betonvloer vlinderen in Beverwijk is stap twee! Een betonvloer vlinderen is de bovenste laag van het aangestijfde beton schuren, er slijtvast materiaal instrooien om het er met een vlindermachine in te draaien. Wilt u een gekleurde betonvloer? Dan voegen we kleurpigment aan het gevlinderde beton toe. Zo heeft u gegarandeerd een moderne en unieke betonvloer in Beverwijk. Een betonvloer indelen in segmenten door middel van kleur is ook een praktische oplossing in bedrijfshallen en opslagloodsen.

Beton fundering

Naast het storten en vlinderen van een betonvloer, hoort ook het maken van een betonfundering tot onze core business. Het fundament van uw bouwwerk moet uiteraard in één keer op de juiste manier worden aangebracht. Wij maken de funderingsbekisting, brengen de bewapening aan en storten het beton. Welke fundering wilt u hebben? Een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Laat het ons weten en neem contact met ons op voor een advies op maat.

Fundering woning

Binnen of buiten beton storten in Beverwijk

Laat uw betonwerkzaamheden in Beverwijk over aan de specialisten van HB Betonwerken voor binnen en buiten beton storten. Bij buiten beton storten moet u bijvoorbeeld denken aan het maken van een betonfundering voor woningen, bedrijfspanden, schuren en garages. Buiten beton storten kan ook betekenen dat we een betonvloer storten in Beverwijk voor een mooi strak terras of oprit. Bij binnen beton storten kunt u denken aan onder andere een betonvloer aanbrengen in een stal, garage, magazijn of bedrijfshal. Voor het bereiken van het door u gewenste resultaat kunnen we diverse methoden toepassen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat. Meer weten over binnen of buiten beton storten in Beverwijk en de kosten daarvoor? Neem dan contact op met onze specialisten.

Vloeistofdichte betonvloer met certificaat

Veel bedrijven laten in hun opslagloodsen een praktische en veelzijdige betonvloer storten. Heeft u ook een strakke, onderhoudsarme betonvloer nodig in Beverwijk? Bijvoorbeeld een vloeistofdichte betonvloer? Dat is een betonvloer die absoluut geen vloeistoffen doorlaat en dus altijd van binnen droog blijft. Een waterafstotende betonvloer storten kan ook. Deze houdt vocht zeer lang tegen, maar kan op termijn toch vocht opnemen met uiteindelijk betonrot als gevolg. Werkt u veel met chemische vloeistoffen? Dan adviseren wij u een waterdichte betonvloer in Beverwijk. Deze is altijd voorzien van een PBV-certificaat dat op steeds meer werkplekken verplicht is!

Topkwaliteit resultaat

Basiswerkzaamheden moeten in één keer goed gebeuren. Het inschakelen van een betonspecialist voor het storten van een betonvloer of het maken van een betonfundering in Beverwijk is daarom een slimme keuze. HB Betonwerken biedt u gegarandeerd betonproducten van topkwaliteit. Ook leveren wij de betonpomp voor het storten van het beton voor het beste resultaat. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

Profiteer van onze kennis, ervaring en service

Met het inschakelen van HB Betonwerken voor een betonvloer storten in Beverwijk, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, kunt u op het volgende rekenen:

 • Korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Goede en persoonlijke service
 • De allerbeste kwaliteit
 • Zeer veel kennis van en ervaring met betonwerken

Diensten van HB Betonwerken

Wij zijn gespecialiseerd in onderstaande betonwerkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Offerte aanvragen voor beton storten in Beverwijk

Laat ook uw beton storten in Beverwijk door HB Betonwerken! Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen met 06-42379427 of een mail sturen naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen