Betonvloeren passen in elk interieur

Betonvloer afwerken interieur

De vloeren van HB Betonvloeren passen in elk interieur

Bij HB Betonwerken zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen zodat we de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen garanderen. Daarom gebruiken we voor onze vloeren de beste materialen en gereedschap van hoge kwaliteit. Overweegt u een betonvloer voor uw woonkamer? Een betonvloer in de woonkamer heeft veel voordelen. Het heeft allereerst een strak design en oogt mooi in elk interieur. Bovendien is het krasvrij en slijtvast, waardoor het onderhouden ervan zeer eenvoudig is. Niet voor niets houden wij onze klanten sinds 2009 tevreden over hun betonvloer!

De perfecte betonvloer voor uw woonkamer

Bij HB Betonwerken wordt al uw betonwerk door ons verzorgd. Geen project is voor ons te groot of te klein. Wij bieden maatwerk voor elk project. Als u ervoor kiest een betonvloer te laten plaatsen in uw woonkamer, kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Een energiezuinige variant is bijvoorbeeld duurder dan een basis betonvloer, maar heeft ook voordelen. Zo bespaart u op langere termijn veel op uw energiekosten! Een overzicht van de mogelijkheden die wij bieden:

  • Monoliet afgewerkte vloeren
  • Geïmpregneerde afgewerkte vloeren
  • Vloeistofdichte vloeren met PBV certificaat
  • Vloeren in verschillende kleuren
  • Ruw storten van werkvloeren

Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Het personaliseren van uw betonvloer

Een betonvloer in de woonkamer koud en kil? Dat is het allerminst. U kunt uw betonvloer ontwerpen naar uw wensen en behoeften. Zo wordt de kleur van de vloer bepaald door het soort zand dat de betoncentrale toevoegt aan de betonmix. Wilt u zelf de kleur bepalen? U kunt ervoor kiezen om kleurpigmenten op uw vloer te laten strooien. Zo weet u zeker dat de kleur van uw betonvloer past bij het interieur van de woonkamer. Dankzij de door ons toegepaste strooitechniek wordt de kleur in de betonvloer verwerkt en kan deze niet vervagen of slijten. Zo heeft u lang plezier van de betonvloer en wordt deze met de jaren nog mooier!

HB Betonwerken verzorgt uw betonvloer van A tot Z

HB Betonwerken is gespecialiseerd in het maken van funderingen, betonvloeren en het monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren. Wij werken voor diverse aannemers, bedrijven en particulieren door heel Nederland. Uw betonvloer laten gieten door HB Betonwerken? Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl. Wij helpen u graag met een betonvloer voor uw woonkamer!

Bellen WhatsApp Offerte Mailen