Betonvloeren, keihard de mooiste!

Betonvloer Elst

Laat de kracht spreken

Vloeren mogen vandaag de dag een robuuste uitstraling hebben. Het is een mooie weerspiegeling van het tijdsbeeld waarin we ons bevinden. Robuust en hard geeft weer dat we staan voor onverzettelijkheid. De economie draait goed en we voelen ons sterk. Dat laten we graag zien in onze woningen en kantoren. Vandaar dat veel bedrijven en particulieren kiezen voor een moderne betonvloer.

De zachte kant van een betonvloer

Bij een modern interieur past een betonvloer woning uiteraard perfect. Afhankelijk van de gekozen kleurtinten kunt u zelfs een industriële uitstraling bewerkstelligen, maar wel een industriële look die uiteraard aansluit bij uw interieur. Steeds meer particulieren kiezen dan ook voor een betonvloer in hun woning. Ook in mooie, zachte tinten. Dat geeft maar aan dat beton niet perse een harde uitstraling hoeft te hebben. En met mooie kleden op de vloer kunt u de zachte kant van de betonvloer in uw woning mooi accentueren.

De zakelijke kant van een betonvloer

Graag benadrukken we ook de zakelijk kant van een betonvloer. In uw kantoorpand bent u met uw medewerkers dagelijks aan het werk. En ontvangt misschien ook klanten of leveranciers in uw bedrijf. Een mooie, kwalitatieve en duurzame betonvloer is belangrijk voor het werkcomfort en de uitstraling van uw bedrijf. Ook de levensduur en onderhoudsvriendelijkheid zijn bepalend bij de keuze voor een kantoorvloer. Betonvloeren zijn slijtvast, duurzaam en bieden comfort.

De voordelige kanten van een betonvloer

Een betonvloer in uw woning of bedrijfspand biedt u diverse mogelijkheden. Ze zijn bijvoorbeeld leverbaar in alle mogelijke kleuren en in diverse toepassingen: van een strakke betonvloer in uw huis tot een vloer op terrassen en in stallen en garages. We zetten hier de voordelige kanten van een betonvloer voor u op een rijtje:

  • Naadloos
  • Stof- en vuilafstotend
  • Perfecte kwaliteit
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Perfecte afwerking
  • Originele en unieke uitstraling
  • Hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m2

De mooie kant van een betonvloer

Een betonvloer is een mooie en stijlvolle vloer die gemakkelijk te onderhouden is. Een betonvloer is stof- en vuilafstotend. Veel onderhoud is dus niet nodig. Om de mooie kant van de betonvloer te behouden is reinigen met een zachte bezem of microvezeldoekje voldoende. Voor een grotere schoonmaakbeurt kunt u het vuil verwijderen met een schone, natte microvezel- of schrobdoek en een neutraal schoonmaakmiddel. Dat is alles! Kortom: met een mooie betonvloer zit u er met een hippe look altijd netjes en verzorgd bij, thuis of op kantoor.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen