Betonvloer stylen

Betonvloer Almere

Goede tips voor het stylen van uw betonvloer

Het is u wellicht niet ontgaan dat in de particuliere sector de voorheen industriële betonvloer zeer populair geworden is als vloer voor in de woonkamer en andere delen van woningen. Misschien heeft u deze ook wel liggen. En het is ook echt wel zo dat met de juiste accessoires en inrichting de betonvloer een schitterende basis vormt van een woning. Kunt u daarvoor wel wat tips van HB Betonwerken gebruiken? Wij delen hieronder graag enkele styling tips voor een woning met een betonvloer met u.

Basis voor een mooi strak interieur

Wie denkt aan een woonhuis met daarin een betonvloer, heeft waarschijnlijk een strak design interieur op zijn of haar netvlies. En dat is niet onterecht. Daarvoor is de betonvloer uiteraard zeer geschikt. Wat deze woningen dan echt afmaakt, zijn design meubels en strakke moderne kunst aan de muur. Kleuren die daar goed bij passen, zijn onder andere grijs, wit en zwart als het gaat om passende accessoires.

Klassieke aanpak

Kiest u liever voor een klassieke aanpak als het gaat om uw interieur met een betonvloer? Kies dan voor een combinatie van luxe stoffen en sierlijke details aan uw meubilair. Gaat u uitsluitend voor een klassiek interieur? Pas dan op: het wordt dan zeer snel een oubollig geheel. Combineer oud en nieuw met elkaar voor een mooie mix van stijlen die de moderne vloer laten aansluiten bij de wat meer moderne elementen die u erbij uitzoekt.

Trendy industrieel

De betonvloer is de afgelopen jaren natuurlijk niet voor niets zo hip en populair geworden. Want mensen kiezen massaal voor het industriële interieur met baksteen muren, meubilair van chroom en metaal en robuuste lederen banken en fauteuils. En dat wordt dan afgemaakt met stijlvolle vintage accessoires, zoals bijzondere en opvallende ’60’s en/of ’70’s lampen en een aantal bijzondere hoogpolige vloerkleden onder ronde tafels. Ook hierbij passen gedateerde kleurtinten als donkergrijs, zwart en wit, maar ook natuurlijke kleuren als bruin en donkergroen.

Kiest u ook voor een betonvloer?

De mogelijkheden om een woning met een betonvloer te stylen zijn haast eindeloos! Wilt u ook de mogelijkheden van een betonvloer in uw woning met een professional bespreken? Neem dan contact op met HB Betonwerken. Wij vertellen u er graag meer over. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06-42379427 en via mail te bereiken op info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen