Betonvloer storten op isolatie

  • Offerte binnen 1 dag
  • 20 jaar ervaring
  • Persoonlijk contact
  • Snel schakelen
  • Hoge kwaliteit

Mogelijkheden betonvloer storten op isolatie

In veel gevallen beschikken woningen over een betonvloer. Is het beton zonder isolatie op de zandbedding geplaatst? Dan kan het zijn dat de betonvloer koud aanvoelt. Een goede manier om dit te verhelpen is de betonvloer te laten isoleren. Hiervoor bent u bij HB Betonwerken aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 2009 gespecialiseerd in het maken en afwerken van betonvloeren. Heeft u een bestaande betonvloer die geïsoleerd moet worden? Wordt uw vloer nog gestort? Wij kunnen u helpen met een betonvloer storten op isolatie! Dit doen wij voornamelijk met XPS of EPS.

Betonvloer isolatie met XPS isolatieplaten

Wanneer u een keuze gaat maken uit het isolatiemateriaal voor onder uw betonvloer, moet u met een aantal zaken rekening houden. Heeft uw vloer een hoge belasting? Is het van belang dat de vloerisolatie drukvast is? Dan is XPS het geschikte isolatiemateriaal voor uw betonvloer isolatie. Naast dat XPS een hoge drukvastheid heeft, neemt het geen water op. Het is dus zeer vochtbestendig. U kunt XPS isolatieplaten dus goed gebruiken in bijvoorbeeld keldervloeren waarbij u een betonvloer wilt storten op goede isolatie.

Betonvloer isoleren middels EPS isolatieplaten

Speelt ruimte geen rol? Dan kunt u uw betonvloer storten op EPS isolatie. De afkorting EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen. Het kent vele benamingen, zoals piepschuim of tempex. Wanneer er onder uw vloer voldoende ruimte is, heeft u niet persé het dunste isolatiemateriaal nodig. EPS is dan de beste keuze voor u. Daarbij is het ook nog eens goedkoop. Wij isoleren altijd op het zand of over een bestaande vloer of constructievloer heen. Moet de vloer nog gestort worden? Dan nemen wij de vloerisolatie gelijk mee.

Hoge kwaliteit betonvloer storten op isolatie

Wilt u uw betonvloer storten op isolatie? Bij ons bent u als klant verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. We zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om u het beste resultaat te geven. Geen enkel project is ons te groot of te klein. We gaan iedere betonwerk-uitdaging met veel professionaliteit aan. Schakel vandaag nog onze vakmensen in en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Uitstekende kwaliteit
  • Goede en persoonlijke service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Korte communicatielijnen
  • Snel en deskundig werk
Betonvloer Breda

Neem contact op voor goede isolatie

Wilt u ook dat uw betonvloer goed geïsoleerd wordt? Of u nu XPS of EPS isolatieplaten wilt, onze vakmensen staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie over de isolatie onder een betonvloer? Of wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-42379427, te mailen naar info@hb-betonwerken.nl of door online een bericht achter te laten via ons contactformulier.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen