Betonvloer magazijn

Betonvloer

Betonvloer, ideaal in het magazijn!

Heeft u een nieuwe vloer nodig voor in uw magazijn? Dan is een betonvloer een zeer goede optie! Bij HB Betonwerken hebben we al jaren ervaring met het storten van mooie en stevige betonvloeren in bedrijfshallen en magazijnen. In dit blog vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van een betonvloer in een magazijn.

De voordelen van beton

In een magazijn wordt druk gewerkt. Daarom is het belangrijk dat de vloer van het magazijn praktisch, veilig en onderhoudsvriendelijk is. Een betonvloer voldoet aan al deze eisen. We zetten alle voordelen van een betonvloer in het magazijn voor u op een rij:

  • Staat het magazijn vol met stellages? Geen probleem! Want beton kan veel gewicht verdragen.
  • Rijdend materieel zal de vloer niet beschadigen, want beton is zeer slijtvast.
  • Een betonvloer heeft een lange levensduur. U hoeft de vloer dus niet snel te vervangen.
  • Het onderhouden van de vloer is een peulenschil. U bent niet veel tijd kwijt aan het schoonmaken van de vloer.
  • Er kan een coating aangebracht worden om te zorgen voor een stroeve vloer. Zo garandeert u de veiligheid in het magazijn.

Keuze uit verschillende mogelijkheden

Bij het storten van een betonvloer in een bedrijfshal of magazijn heeft u bij HB Betonwerken verschillende mogelijkheden. U kunt onder andere kiezen uit een monoliet afgewerkte vloer, een vloeistofdichte vloer met een PBV certificaat of een ruw gestorte werkvloer. Heeft u specifieke wensen voor de vloer van uw magazijn? Laat ze dan weten! Bij HB Betonwerken houden we rekening met al uw eisen.

De werkwijze van HB Betonwerken

Wanneer u de magazijnvloer laat plaatsen door HB Betonwerken, verzorgen wij alles van A tot Z. Wij doen dus meer dan alleen beton storten. We regelen ook de betonpomp. we brengen de bewapening aan, zorgen voor folie op de werkvloer en bekisten en ontkisten. U heeft dus nergens omkijken naar! Dus onze efficiënte werkwijze kunt u de vloer van het magazijn al snel weer belasten. Het plaatsen van een nieuwe betonvloer hoeft het werk in het magazijn dus niet te belemmeren. Wilt u meer informatie of wilt u een betonvloer laten storten? Neem dan direct contact op met HB Betonwerken. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-42379427 en per mail via info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen