Betonvloer laten storten in de woonkamer

Betonvloer woonkamer Zevenaar

Voordelen van een betonvloer in de woonkamer

Wilt u eens wat anders dan een zogenaamde standaardvloer? Zoals bijvoorbeeld: een visgraatvloer, een tegelvloer, of een pvc-vloer? Wat dacht u er dan van om een betonvloer te laten storten door HB-Betonwerken? Om u te overtuigen, vertellen we in dit blog meer over de voordelen van een betonvloer laten storten in de woonkamer.

Gevlinderde betonvloer

En betonvloer laten storten in de woonkamer biedt u veel plezier en voordelen. En als u dan ook nog kiest voor een gevlinderde betonvloer, weet u zeker dat u kiest voor een prachtige naadloze vloer die ook nog eens krasvast, onderhoudsvriendelijk en tijdloos is. Door de vloer te vlinderen na het beton storten, krijgt uw vloer een verdichte toplaag. Let wel dat een gevlinderde betonvloer een minimale dikte heeft van 7 centimeter. Daar moet u dus bij het beoordelen van de mogelijkheden van een betonvloer in de woonkamer echt rekening mee houden.

Gevlinderde betonvloer met kleur

Als u de betonvloer heeft laten vlinderen, kunt u ervoor kiezen om de betonvloer te laten kleuren in de door u gewenste kleuren. Normaal gesproken wordt de kleur van de vloer bepaald door het soort zand dat de betoncentrale toevoegt aan de betonmix. Wilt u zelf de kleur bepalen? Dan kunnen wij voor u een kleurpigment toevoegen aan uw vloer, zodat hij de kleur krijgt die u wenst. Dankzij de door ons toegepaste strooitechniek wordt de kleur in de betonvloer verwerkt en vervaagt of verkleurt deze niet.

Betonvloer huiskamer met vloerverwarming

En om de kille uitstraling die een betonvloer soms heeft, naar het rijk der fabelen te verwijzen: een betonvloer laten storten in de woonkamer kan ook gedaan worden bovenop de vloerverwarmingsbuizen die er liggen. Zo heeft u altijd een behaaglijk warme betonvloer. En omdat de warmte niet door een ondervloer heen hoeft, zit u er ook financieel warmer bij vanwege de energiebesparing die het u oplevert!

HB Betonwerken verzorgt uw betonvloer van A tot Z

Wij zijn gespecialiseerd in funderingen, betonvloeren en het monoliet afwerken (vlinderen) van betonvloeren. Wij werken voor diverse aannemers, bedrijven en particulieren in het hele land. Wilt u een betonvloer laten storten HB Betonwerken? Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06-42379427 of stuur een mail naar info@hb-betonwerken.nl. Wij helpen u graag met een betonvloer in de woonkamer.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen