De mogelijkheden voor een betonvloer in uw bedrijfspand

Betonvloer in Elst aanleggen

Beton: zeer geschikt voor uw bedrijfspand

Een betonvloer is zeer geschikt voor een bedrijfspand. Deze is namelijk erg hard en stevig en daarmee zeer geschikt om grote stellingen en zware machines op te plaatsen. HB Betonwerken is uw specialist als het gaat om betonvloeren voor uw bedrijfspand. Wij bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om betonvloeren. In dit blog vertellen wij u hier graag meer over.

Verschillende soorten betonvloeren

Wanneer u kiest voor een betonvloer, kiest u voor een slijtvaste, zeer onderhoudsvriendelijke vloer met een lange levensduur. HB Betonwerken biedt verschillende mogelijkheden voor betonvloeren:

  • Ruw gestorte werkvloeren
  • Monoliet afgewerkte vloeren
  • Vloeistofdichte vloeren met PBV certificaat

Ruw gestorte werkvloeren

Een ruw gestorte werkvloer wordt na het storten niet afgewerkt. Het beton wordt gestort, verdicht en vlak gestort oftewel vlak onder de rei opgeleverd. De ruwe betonvloer is een prima vloer om bijvoorbeeld tijdens grote bouwwerkzaamheden op te lopen en te rijden. Vaak wordt de vloer in een later stadium alsnog afgewerkt.

Monoliet afgewerkte vloeren

Bij een monolietvloer wordt het oppervlak wel direct glad afgewerkt door te vlinderen. Er wordt geen afwerklaag of dekvloer toegepast. Het voordeel van een monolietvloer is dat de toplaag en de constructievloer geïntegreerd zijn, waardoor de vloer snel gerealiseerd kan worden. Een monolietvloer kan zwaar worden belast, is zeer egaal en de toplaag is slijtvast.

Vloeistofdichte vloeren met PBV certificaat

Een vloeistofdichte vloer laat geen water of andere vloeistoffen door. Deze vloer wordt vaak gelegd in horecagelegenheden, garages en op plekken waar met chemische stoffen gewerkt wordt. Vloeistofdichte betonvloeren van HB Betonwerken zijn voorzien van een PBV-certificaat. Zo weet u zeker dat deze vloeren aan alle geldende eisen voldoen. Andere voordelen van een vloeistofdichte vloer zijn dat hij heel hygiënisch, veilig, naadloos en slijtvast is.

Uw betonvloer van HB Betonwerken

Indien u een betonvloer voor uw bedrijfspand zoekt, kiest u voor HB Betonwerken. Of het nu gaat om een ruw gestorte, monoliet afgewerkte of vloeistofdichte vloer. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Ook voor meer informatie of een offerte op maat neemt u contact met ons. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-42379427 en per e-mail via info@hb-betonwerken.nl. Het contactformulier op onze website invullen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij horen graag van u.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen