Beton storten voor allerlei bouwwerken

Betonvloer ruw Haarlem

Voor de basis van elk bouwwerk

Wist u dat beton een zeer veelzijdig en duurzaam bouwmateriaal is? Beton laten storten kan dan ook voor veel soorten toepassingen. Bedrijven en particulieren komen bij ons voor beton laten storten in uiteenlopende vormen en maten. Bovendien kunt u bij ons terecht voor meer dan alleen het laten storten van beton. In dit blog vertellen we meer over de verschillende diensten en toepassingen die wij als betonbedrijf bieden. We vertellen u graag meer over beton als basis voor vele bouwwerken.

Beton laten storten door HB Betonwerken

Natuurlijk komen veel bedrijven bij ons terecht voor beton laten storten. Dat is niet voor niets de kernactiviteit van ons bedrijf. Dat kan dus gaan over het laten storten van beton voor een kleine fundering voor een woning, of een schuur, maar ook voor een grote betonvloer voor een grote industriële hal, magazijn of loods. Wat dat betreft hebben wij alle expertise, ervaring en materieel in huis om het laten storten van beton nauwkeurig en efficiënt voor onze klanten uit te voeren.

Beton laten storten voor een vloer en beton vlinderen

U kunt ons ook beton laten storten voor een betonvloer. Dat doen we voor zowel bedrijven als particulieren. Het is echt een specialiteit die om vakwerk vraagt! Bij particulieren thuis storten we strakke betonvloeren. Na het beton storten voor de vloer, werken we deze nauwkeurig en strak af door de betonvloer te vlinderen met een vlindermachine. Een kleurtje geven aan het beton? Geen probleem. Leuk voor in huis. Maar ook veel bedrijven kiezen voor gekleurd beton in de vloer. Ideaal om segmenten of bijvoorbeeld parkeervakken aan te duiden met kleurverschillen.

Prefab beton laten storten

Hoewel wij nadrukkelijk ingeschakeld worden voor het laten storten van beton op locatie van uiteenlopende aard, leveren we ook prefab betonelementen. Deze betonelementen worden in de fabriek vervaardigd en vervolgens naar een bouwplaats vervoerd. Bij dit soort betonelementen kunt u denken aan prefab betonnen wandpanelen, kolommen en balken.

Beton laten storten met een betonpomp

Het leveren en verplaatsen van beton over lange afstanden of naar moeilijk bereikbare gebieden is zo nu en dan een behoorlijke uitdaging. In die gevallen kunnen wij ook een betonpomp leveren om hiermee adequaat beton te kunnen storten vanuit de vrachtwagen op de plek waar het beton nodig is.

Op milieuvriendelijke wijze beton storten

Als u ons inschakelt om bij u beton te laten storten, doen we dat bij voorkeur op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Zo letten wij altijd op de uitstoot van CO₂ bij de productie van beton. Die houden we zo laag mogelijk. Zo kunnen wij bijdragen aan duurzame bouwpraktijken en bouwlocaties.

Contact met HB Betonwerken

Heeft u een bouwproject waarbij goede kwaliteit beton nodig is? Dan kunt u ons inschakelen voor het laten storten van beton. Neem dus vandaag nog contact op met HB Betonwerken voor beton storten bij uw project. Ook voor advies over beton kunt u ons altijd bellen op 06-42379427 of mailen via info@hb-betonwerken.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen