Beton storten in de bouw

Beton storten voor fundering HB Betonwerken

Beton storten: de ruggengraat voor de bouw

Beton is een van de meest veelzijdige en duurzame bouwmaterialen die er zijn. HB Betonwerken is dan ook gespecialiseerd in allerlei vormen van beton storten. Uiteraard doen we meer dan alleen het storten van beton. In dit blog vertellen we meer over de verschillende diensten en toepassingen die wij u als betonbedrijf kunnen bieden. We vertellen u graag over hoe en waarom beton de ruggengraat vormt van talloze bouwprojecten.

Beton storten

Natuurlijk is beton storten de kernactiviteit van ons betonbedrijf. Of het nu gaat om een kleine fundering voor een woning of een grote industriële vloer; we hebben alle expertise en materieel in huis om beton storten nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

Beton vloer storten en bewerken

Wij zijn gespecialiseerd in betonvloeren storten voor bedrijven en particulieren. Bij particulieren thuis storten we strakke betonvloeren. Na het storten van een betonvloer, kunnen we de vloer extra keurig netjes afwerken door het vlinderen van de betonvloer. Ook kunnen we de betonvloer een kleur geven. Veel bedrijven kiezen ook voor het kleuren van een betonvloer. Bijvoorbeeld om in een bedrijfshal segmenten aan te brengen door middel van kleurschillen.

Prefab beton

Hoewel wij meer zijn van het lokaal beton storten, kunnen we uiteraard ook prefab betonelementen leveren. Prefab betonelementen worden in de fabriek vervaardigd en vervolgens naar de bouwplaats getransporteerd. Denk aan wandpanelen, kolommen en balken.

Beton storten met betonpomp

Het leveren en verplaatsen van beton over lange afstanden of naar moeilijk bereikbare gebieden kan soms een interessante uitdaging zijn. Om adequaat beton te kunnen storten, beschikken we over betonpompen om het beton vanuit de vrachtwagen naar de plek te verplaatsen waar het beton nodig is en waar het gestort moet worden.

Milieuvriendelijk beton storten

Als beton leverancier doen we er alles aan om zo milieuvriendelijk mogelijk beton te produceren en te leveren. Daarom letten we altijd op de CO2-uitstoot bij de productie van beton. Die houden we zo laag mogelijk. Zo dragen we bij aan duurzamere bouwpraktijken.

Contact met HB Betonwerken

Heeft u een bouwproject waarbij goede kwaliteit beton nodig is? Dan is het raadzaam om met een ervaren betonbedrijf samen te werken. Neem dus vandaag nog contact op met HB Betonwerken voor beton storten bij uw project. Ook voor advies over beton kunt u ons altijd bellen op 06-42379427 of mailen via info@hb-betonwerken.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen