Betonvloer en fundering Alphen aan den Rijn

 • Offerte binnen 1 dag
 • 20 jaar ervaring
 • Persoonlijk contact
 • Snel schakelen
 • Hoge kwaliteit

Beton storten in Alphen aan den Rijn

Wilt een betonvloer storten in Alphen aan den Rijn? HB Betonwerken verzorgt al uw betonwerken voor u. Wij zijn specialist op het gebied van betonnen vloeren storten, betonfundering storten en beton vlinderen! Wilt u weten waar wij u in Alphen aan den Rijn nog meer mee kunnen helpen? Wilt u weten wat onze prijs voor beton storten is? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Betonvloer storten in uw bedrijfspand, woning of garage

Een betonvloer leggen we vaak in bedrijfspanden, zoals garages of bedrijfshallen. Maar een betonvloer storten doen wij desgewenst ook in uw woonkamer in Alphen aan den Rijn. Een betonvloer in huis is een ware trend op interieurgebied als het gaat om een industrieel en modern interieur. Wilt u dat ook? Wij vertellen u er graag meer over. Ook vertellen we wat u kunt verwachten wat betreft het beton storten en de prijs per vierkante meter. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen om beton te storten in uw bedrijfshal, of voor een betonvloer in uw garage in Alphen aan den Rijn.

Betonvloer laten vlinderen

Nadat het beton storten, kunnen we het beton ook vlinderen. Beton vlinderen is de bovenste laag van het beton schuren en een slijtvast materiaal eroverheen strooien. Dit materiaal wordt het beton in het beton gedraaid met een speciale vlindermachine. Wilt u een gekleurde betonvloer? Dan voegen we een kleurpigment aan het gevlinderde beton toe. Zo krijgt u betonvloer een unieke uitstraling. Dit is ook heel handig specifieke sectoren in een bedrijfshal te onderscheiden.

Fundering storten in Alphen aan den Rijn

Naast een betonvloer storten in Alphen aan den Rijn, kunne wij voor u ook een betonfundering storten. Dat moet uiterst zorgvuldig gebeuren, want het gaat natuurlijk wel over het fundament van uw pand. Daarvoor maken wij eerst de funderingsbekisting. Ook leveren en brengen wij de bewapening aan en storten wij het beton voor de fundering. Wilt u een strokenfundering, vorstrand, traditionele fundering, tempex fundering of betonpoeren? Wij horen het graag van u.

Fundering aanleggen weiland

Binnen of buiten beton storten in Alphen aan den Rijn

U kunt betonwerkzaamheden in Alphen aan den Rijn voor binnen en buiten aan onze specialisten overlaten. Buiten maken wij bijvoorbeeld een stevige beton fundering voor uw woning, bedrijfspand, schuur, garage of ander gebouw. Ook kunnen we een betonvloer in Alphen aan den Rijn storten voor een mooi strak terras of oprit. Binnen storten we een betonvloer voor een stal, garage, magazijn, bedrijfshal of ander pand. Hierbij kunnen we verschillende methoden toepassen om het gewenste resultaat te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een vloeistofdichte betonvloer met PBV-certificaat. Voor meer informatie over beton storten in Alphen aan den Rijn, zoals de prijs, neemt u contact op met onze specialisten.

Vloeistofdichte betonvloer met certificaat

Veel bedrijven kiezen voor een betonvloer in hun pand. Wij kunnen ook in uw bedrijfspand een strakke betonvloer storten in Alphen aan den Rijn. Een vloeistofdichte betonvloer behoort daarbij ook tot de mogelijkheden. Vloeistofdicht is niet hetzelfde als waterafstotend. Wanneer we een vloeistofdichte betonvloer storten in Alphen aan den Rijn, laat de vloer helemaal geen vloeistoffen door. De vloer blijft van binnen droog. Een waterafstotende vloer kan wel tegen vocht, maar als het vocht te lang blijft liggen, zal het de vloer in trekken en kan het voor betonrot zorgen. Als u vloeistoffen morst op een vloeistofdichte vloer, verdampen die gewoon. Kiezen voor een vloeistofdichte betonvloer in Alphen aan den Rijn is verstandig bij werkzaamheden met chemische vloeistoffen. De betonvloer gestort door HB Betonwerken is altijd voorzien van het PBV-certificaat, wat op sommige werkplekken verplicht is.

Beton laten storten

Prijs voor beton storten

Als u HB Betonwerken kiest voor beton storten in Alphen aan den Rijn, kunt u dus altijd rekenen op een eindresultaat van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! Als u contact met ons opneemt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton, het maken van een fundering of een van onze andere werkzaamheden, zullen we uw situatie eerst goed doornemen. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

Prachtig eindresultaat

Bij basis klussen als beton storten in Alphen aan den Rijn wilt u er natuurlijk het liefste dat het werk in een keer goed gebeurd. Daarom kiezen veel mensen er ook voor om werkzaamheden als een betonvloer storten of een betonfundering storten door vakmensen te laten doen. Wanneer u dat dus overlaat aan HB Betonwerken, weet u zeker dat er een product van topkwaliteit krijgt. Laat beton storten in Alphen aan den Rijn door HB Betonwerken voor een prachtig eindresultaat!

Profiteer ook van onze kennis, ervaring en service

Wanneer u in Alphen aan den Rijn onze hulp inschakelt voor het storten van een betonvloer, het vlinderen van beton of het maken van een fundering, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Wij hanteren korte lijnen
 • Wij werken snel en secuur
 • Wij bieden een goede en persoonlijke service
 • Wij leveren de beste kwaliteit
 • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van betonwerken

Voor vragen over onze aanpak of de kosten van een betonvloer of fundering neemt u contact met ons op.

Betonvloer Almere

Diensten van HB Betonwerken

Dit zijn de werkzaamheden waar wij in gespecialiseerd zijn. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van onze diensten.

 • Beton leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Bekisting systemen
 • Beton storten en vlinderen
 • Isolatie leveren en aanbrengen

Kies voor een totaalpakket of voor één van bovenstaande services.

Vraag een offerte aan voor beton storten in Alphen aan den Rijn

Laat uw beton storten in Alphen aan den Rijn door HB Betonwerken! Maak een afspraak, informeer over de kosten van een betonvloer of de kosten van een betonfundering of laat u informeren over de werkzaamheden die we bij u uit kunnen voeren. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vul het contactformulier in, of bel naar 06-42379427 of mail naar info@hb-betonwerken.nl.

Bellen WhatsApp Offerte Mailen